Астрологията е феноменална – може да разкрие много неща за

...
Астрологията е феноменална – може да разкрие много неща за
Коментари Харесай

Да се посмеем: 12-те зодии на училище

Астрологията е феноменална – може да разкрие доста неща за всяка персона, в това число и това по какъв начин представител на дадена зодия се отнася към детската градина и учебното заведение. Да забележим дали детето ви ще си учи уроците с интерес, дали ще слуша възпитателите и учителите, или бележникът му ще е цялостен със забележки!

Овен

Устройва кавги с виковете „ Не желая ! “ или скача от леглото и пъргаво се подготвя, като си мие зъбите и по едно и също време с това си подготвя ученическата раница – може да очаквате и двете реакции от дребния Овен.

Всичко зависи от това до каква степен у е забавно и до каква степен ще му разрешат да бъде водач в класа. И колкото е по-шумно и радостно, толкоз е по-интересно.

Тези деца са в центъра и на игрите в междучасията, само че и на ученическите кавги. Те са тези, които хвърлят пиратки и не позволяват на другите деца да спят следобяд в детската… Тяхната енергичност, магнетизъм, а от време на време и солен хумор са пословични.

Телец

У представителите на тази зодия всичко е подредено „ по конец “ – тетрадките са в обособена директория, книгите са с обложки, уроците са научени, девойките са постоянно с прическа. Малките телци непрекъснато обработват информация и по тази причина, даже да са научили овреме уроците си, могат още веднъж да стартират да четат по тематиката, с цел да узнаят нещо в допълнение.

И постоянно са подготвени в точния момент, тъй като при тях всичко е под надзор - няма потребност родителите им да ги уговарят да бързат за часа или да си пишат домашните.

Близнаци

Те одобряват пропуските от учебно заведение и детска градина, както и заболяванията като големи нещастия – в групата е толкоз забавно и радостно, а вкъщи е скучно и самотно. Те са тези, които вървят и на танци, и на шах, и на какви ли не спомагателни курсове и спортни занимания – желаят всичко, единствено времето не им стига.

Сред съучениците си те се усещат най-добре, по тази причина се подготвят за детска и за учебно заведение с наслада, даже в раницата поставят повече, в сравнение с е нужно – панделка за Таня, кутийка за Ани… Малките близнаци са извънредно схватливи и когато внимават, усвояват елементарно информацията.

Рак

Каквото и да прави, младият Рак не бърза – остри си моливите и премисля; оправя си леглото или учи стихотворение, все си мисли и за нещо свое. Той закусва постепенно, умерено, като в ресторант и на забележките на родителите си да побърза, може да реагира със заяждане: „ Ама вие за какво ме гоните? “

В детската или в учебно заведение тази зодия показва забележително успокоение – върви постепенно, тъй като няма смисъл да се бърза и то – постоянно по еднакъв маршрут.  И в учебно заведение, и в детската той заема мястото на наблюдаващ – покрай дъската, тъй като му е по-лесно и прелестно да учи, да схваща какво, какъв брой и по какъв начин, също така обича реда и се придържа към него.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР