Астрологичната съвместимост не е всичко. Понякога земен и въздушен знак

...
Астрологичната съвместимост не е всичко. Понякога земен и въздушен знак
Коментари Харесай

Звездните двойки, които са астрологично несъвместими, но щастливи заедно въпреки това

Астрологичната съгласуемост не е всичко. Понякога земен и въздушен знак могат да се влюбят бясно един в различен, а различен път на огнен знак и воден знак може да им се случи приказката „ и заживели дълго и щастливо “.

Зодиакалните знаци могат да бъдат демонски точни знаци за характера, само че ние имаме вяра, че същинската обич може да завладее всички . И някои от най-несъвместимите астрологично звездни двойки са доказателството за тази доктрина!

От артисти и артисти до някогашен президент и първата дама, звездните връзки рядко са предвидими. Феновете не могат да знаят какво съставлява една популярна двойка зад затворени порти, тъй че би трябвало да разчитаме на езика на тялото и обществените изяви, с цел да преценим какъв брой добре вървят връзките им.

Както се оказва, даже и астрологията от време на време може да предскаже кои холивудски двойки ще устоят теста на времето! Няколко астрологични противоположности обаче са оживели освен от напрежението на славата, само че и от цялостната си зодиакална несъответственост.

Разберете кои са те в галерията! >>>

 празник обич iStock

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР