Астрологическите ентусиасти вярват, че във всеки един от зодиакалните знаци,

...
Астрологическите ентусиасти вярват, че във всеки един от зодиакалните знаци,
Коментари Харесай

Родени сте в началото на вашия Знак? Ето какво означава това

Астрологическите запалянковци имат вяра, че във всеки един от зодиакалните знаци, живеят разнообразни личностни " видове ". Но някои астролози възприемат тази идея даже по-сериозно, което допуска, че вашата персона може да бъде наранена от точния миг, в който сте се родили или от " сезона " на вашия зодиакален знак, написа beu.bg.

Когато приказваме за 12 астрологични знака, които познаваме, колелото на Зодиака е разграничено на 12 секции (по един за всеки знак). Това съставлява (приблизително) 30 дни, през които слънцето прекарва във всеки знак. Но, с цел да се дефинират характерните " видове " на всеки знак, същото колело е разграничено на 36 секции, известни като декани. Има по три декана за всеки знак и всеки от тях се ръководи от различен знак на същия детайл – въздух, вода, земя, огън (да, знак в знак).

За благополучие има едно просто предписание, което можете да следвате, с цел да определите декана, в който сте се родили: първите 10 дни от датата на знака ви сформират първия, вторите 10 сформират втория и последните 10 дни - третият. Ако в миналото сте чували астролог да споделя, че сте родени " рано ", " в средата " или " късно " в знака си, значи тъкмо това.

Ако това стартира да звучи прекомерно доста като математическа задача, ето един образец. Трите декани на Овен са ръководени от трите огнени знака: Овен, Лъв и Стрелец (в този ред). Така че хората, родени през първия декан, ще бъдат по-силно повлияни от Овен и неговата ръководеща планета, Марс, до момента в който тези, родени във втория, могат да демонстрират повече сходни на Лъва черти. По същия метод хората, родени през последните 10 дни от „ сезона” на Овен, може да имат няколко трендове на Стрелеца.

За протокола: Да се родиш във втория или третия декан на знака си, не би трябвало да въздейства върху това като кой знак се идентифицираш като цяло. Ти към момента си толкоз Овен, колкото си бил преди да научиш, че Лъва ръководи вашия, втори декан.

Вместо това би трябвало да вземете декана като още един детайл в астрологичната си картина. Вашият декан е сходен на вашите възходящи, лунни и планетни знаци, защото може да разкрие част от личността ви, която не сте взели поради преди този момент. Тя би трябвало единствено да задълбочи разбирането ви за това, по какъв начин се отразява вашият безоблачен знак върху вас, вместо да отхвърля каквото и да е от него.

Повече за другите декани на зодиите ще ви разкажем в допълнение. Всичко, което би трябвало да знаете, е диапазонът (периодът) на вашия знак и вашият рожден ден (което сме сигурни, че сте знаете).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР