Астрологът Юлия Лифанова говори за това как да разберете основния

...
Астрологът Юлия Лифанова говори за това как да разберете основния
Коментари Харесай

Ето кои са най-конфликтните двойки в зодиака

Астрологът Юлия Лифанова приказва за това по какъв начин да разберете главния си спор с човек от дадена зодия.

В астрологията всичките 12 знака на зодиака са разграничени на шест групи, всяка от които дава отговор на избрана област или линия от характера. На професионален език тези групи се назовават оси, всяка от които съдържа две съзвездия. От позиция на логиката всичко е просто: тези два знака са противоположни в календара и са един против различен. Например Овен е календарно противопоставен на Везни и навръх датите на тези знаци на зодиака настъпват пролетното и есенното равноденствие.

Смята се, че тези два знака постоянно са в спор, тъй като сред тях има аспект от 180 градуса, който се назовава съпротива. Следователно в действителност представителите на тези знаци могат да се опълчват един на различен.



Ето кои са 6-те съществени конфликтни двойки в зодиака:

Овен и Везни

Конфликтите в тази двойка са свързани с обстоятелството, че Овенът е лакомец, а Везните са ориентирани към разговор и компромис. Овенът се нервира от нерешителността на Везните, а Везните не схващат за какво Овенът има думата " аз " преди всичко и нежеланието да се преценява с противоположната страна.

Телец и Скорпион

Конфликтите са свързани с обстоятелството, че Телецът обича красивата картина и по природа е мечтател в розови очила. А Скорпионът обича да смъква маските от хората и да навлиза в същината на казуса, показвайки същинската същина на нещата.



Близнаци и Стрелец

Конфликтите се дължат на обстоятелството, че Близнаците са контактна и общителна зодия, която улавя информацията и я предава без прекомерно вглъбяване в същността. А Стрелецът обича фундаменталността, солидността и не толерира лекотата на Близнаците. Интересното е, че Близнаците в астрологията дават отговор за семплите марки, а Стрелецът избира лукса – и двата знака са напрегнати поради външния тип на съперника си.

Рак и Козирог

Конфликти, учредени на фамилни и професионални полезности. Ракът се стреми към сигурност, основаване на семейство и е подготвен да даде всичко на нй-скъпите на сърцето си хора. И за Козирога обществената обвивка на живота му е доста по-важна, само че комфортът и фамилният живот с деца го нервират. Конфликтите постоянно са въз основата на излизане в отпуск по майчинство или прекалено много потапяне в работата.

Лъв и Водолей

Колкото и мощно да се притеглят тези две зодии, те също по този начин могат и да изпитват тотална нетърпимост една от друга. Конфликти за спонтанност и правила може да зародят във всеки един миг от тяхното другарство посред им. Водолеят се нервира от Лъва с жаждата му за егоизъм и бездействие, а Лъвът мъчно се дава на дисциплината, рамката и логиката, наложени му от Водолея. И при двата знака става дума за креативна реализация, в която е значимо да можеш да бъдеш дете (като Лъв), само че в това време да играеш по разпоредбите на живота на възрастните и да поемеш отговорност за всичко (като Водолей).

Дева и Риби

Конфликтите сред тези две зодии имат в основата си критичността на Девата и прекомерно спокойните положения на Риби, които не одобряват ограничаващи рамки. Девата е знак на труд и подробност, когато е значимо да се работи по проект и график. Но Рибите са свободни създатели и частично бунтовници, за които има ред в хаоса. Интересното е, че и двата знака дават отговор за медицината и здравето, тъй че намират общ език в грижата за тялото, храненето и естествения метод към метода на живот. 



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР