Астрологът Тиана Атлас споделя с вас как да спечелите благосклонността

...
Астрологът Тиана Атлас споделя с вас как да спечелите благосклонността
Коментари Харесай

Кои зодии ще се издигнат и забогатеят през 2022 г.

Астрологът Тиана Атлас споделя с вас по какъв начин да спечелите благосклонността в работния екип и да израснете професионално през идната година.

През 2022 година доста представители на зодиакалния кръг ще имат късмет да преуспеят материално. Според астроложката Тиана Атлас, даже ретроградният Меркурий, който постоянно се придържа към мотора на нашите проекти, през януари, май и септември ще способства за професионалното израстване – ще накара всеки да се запита дали се е научил да монетизира знанията си.
Какво ви чака в любовта през 2022
Още в края на тази година Венера, планетата на любовта и романтиката, минава в знака на Стрелец, където ще остане и при започване на 20...
Прочети повече
В същото време в кариерните въпроси няма да мине без известно разлюляване. Някои ще желаят изцяло да трансформират живота си и ще стартират с  работата.  Други ще се почувстват въодушевени и овластени да укрепят позицията си в актуалната си позиция. Важно е да обмисляте деликатно всяка стъпка и да не взимате прибързани решения.

До края на 2021 година и през първите шест месеца на 2022 година Близнаците ще имат шанс. Но то няма да падне от небето, неефикасно е да седите и да чакате. Демонстрирайте преимуществата си, поемете отговорност и тогава сигурно ще бъдете видяни от нужните хора.

Раците имат шанс през лятото. Точно по това време звездите ще ви извърнат внимание, ще оказват помощ за подсилване на бизнес връзките и ще открият нови. Но има риск от претоварване - не натоварвайте прекомерно доста задания на раменете си, в противоположен случай ще содтигнете до есента не с напредък, а с безсилие.

Тиана Атлас поучава Овен и Везни да бъдат бдителни. Само това ще помогне да не пропуснете шанса за пробив, който ориста ще даде. Лъв и Водолей ще би трябвало да маневрират: както знаете, триумфът в  кариерата постоянно е гибелен за персоналния живот. Търсете баланс, отделяйте време на околните, в противоположен случай ще би трябвало да извършите сложен избор, предизвестяват астролозите.
3 фактора, които ни вършат късметлии
На новогодишните празници всички ние си пожелаваме шанс - намеквайки, че това е фактор на случайността. Може да се случи, а може и да...
Прочети повече
Астрологът предлага на Телец и Ове н търпеливо да се оправят с страстите, да не правят импулсивни дейности, а редовно да се движат към задачата. Винаги имайте проект Б на разположение, в противоположен случай ще бъдете в капан. Девите, в случай че се покажат тази зима и пролет, ще могат да създадат пробив през лятото. Благоприятни условия за кариерно развиване за този знак ще останат до пролетта на 2023 година

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР