Астрологът Светлана Тилкова - Алена направи своята прогноза за новата

...
Астрологът Светлана Тилкова - Алена направи своята прогноза за новата
Коментари Харесай

Алена разкри каква ще е политическата 2018-а година



Астрологът Светлана Тилкова - Алена направи своята прогноза за новата 2018 година в ефира на БТВ. По думите й няма никаква причина да има предварителни парламентарни избори у нас.

„ В обединението от време на време ври и кипи, тъй като Валери Симеонов е в персонална година на страсти, както и Корнелия Нинова. Лидерът на опозицията влиза в година на ново начало на 16 януари, само че то може да се окаже доста мъчно, поради ходовете, които е подхванала по-рано. Хубаво е политиците да не се подиграват с планетите, тъй като те оставят ярка диря в живота ни “, предизвести Алена.

Тя напомни, че Нинова е оповестила датата на вота на съмнение по време на назадничав Меркурий. Всичко беше доста разнопосочно, преплетоха се разнообразни тематики. Стана някакви какафония в Българска социалистическа партия “.

Астроложката акцентира, че годината на Кучето, в която навлизаме не е доста благосклонна към петела – годината, в която е родена Нинова.

„ Бойко Борисов до рождения си ден е в година на съдбовно послушание, което му постанова да бъде преклонен, мирен и методичен. Нужно е да реализира естетика в връзки, които досега не а били положителни “.

„ Президентът е в година на себеанализ и осъзнаване на грешките до юли. След това навлиза в кармична година и може да получи отплата за грешките си “, предизвести още Алена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР