Астрологът Павел Глоба нарече октомври месеца на парите и уточни,

...
Астрологът Павел Глоба нарече октомври месеца на парите и уточни,
Коментари Харесай

Хороскоп за Октомври: 3 зодии ще забогатеят приказно

Астрологът Павел Глоба назова октомври месеца на парите и посочи, че три знака от зодиака ще имат изключително огромен шанс в това връзки, написа jenata.blitz.bg.

Мнозина ще са тези, които ще усетят триумфа, само че единствено някои от тях - най-трудолюбивите и най-упоритите ще съумеят да го запазят, съобщи специалистът в правене на хороскопи.

Като цяло октомври 2019 година е доста паричен месец и носи радостни изненади на съвсем всички.

Началото на месеца се характеризира с финансов прилив за хора, склонни към спокоен метод на живот и заседнала работа. Те ще срещнат сътрудници отдалеко, с които до края на октомври ще осъществят най-смелите си хрумвания.

До средата на месеца ориста ще даде парични награди на хората, които водят деен метод на живот и се трудят в областта на спорта. Добрата пъргавина и оптималният триумф ви им донесе много осезаемо нарастване на заплатите.

Краят на октомври може да се назова просто време на финансов взрив, тъй като по това време най-малко по някакъв метод всички ще имат шанс.

Няма да има загуби и разочарования във финансовата сфера за никого през целия октомври и този факт радва и успокоява всички.

Най-успешен месецът ще бъде за три знака на зодиака. Парите ще потекат в живота им като плевел поток, който няма да изтече преди края на годината.

Каквото и да стартират, всичко ще им носи доста пари и всеки бизнес ще ги радва и ще топли душата им с приятни фантазии за ярко бъдеще.

Кой съгласно великия астролог ще има максимален шанс и за кого вторият есенен месец ще стане най-финансовият и най-красивият?

Най-голямото благополучие в паричен проект ще отиде при Стрелец през октомври и този факт ще би трябвало да бъде признат с признателност. Не би трябвало да има песимизъм, в противен случай, бъдете изцяло уверени в лидерските си качества и в богатото си бъдеще.

Октомври ще се трансформира в забележителна основа за вас, която ще означи началото на сполучлив и богат живот и скоро ще можете да видите това. Споделяйте по-малко с другари, които незабавно се втурват към вас от ордите, спомнете си дали са ви били до вас в безработните времена?

Астрологът е убеден, че октомври ще донесе доста пари и на Лъва и споделя, че всичко това е заслужена премия. Няколко месеца работихте като пчела, научихте нови неща, развивахте се и търсихте спомагателни източници на приходи.

Не се отказвате да работите, даже в случай че силите ви към този момент са изчерпани. След една чаша кафе още веднъж сте като батерия. През октомври ще можете да се отпуснете, парите към този момент са намерили своя път и скоро ще продължат в безконечен поток.

Този път шансът няма да пропусне и родените под знака на Овен и прилична част от банкнотите ще падне върху тях през октомври. През първата половина на месеца ще би трябвало да харчите пари, защото ще има непредвидени разноски, само че това ще бъде още по-голям тласък.

Разбирайки, че са нужни повече и повече пари, вие ще активирате всичките си сили и ще можете да надминете себе си. Когато проблемите са преодолени, можете да се отпуснете, само че работното движение към този момент ще бъде настроено, а приходите ще нарастват доста.

Но, с цел да обобщим, заслужава да се каже, че единствено най-очевидните парични водачи през октомври са посочени нагоре, а що се отнася до останалите, те просто ще имат добър месец във връзка с парите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР