Астрологът Гал Сасон коментира в предаването „“, че 15 ноември

...
Астрологът Гал Сасон коментира в предаването „“, че 15 ноември
Коментари Харесай

Астрологът Гал Сасон с прогноза кога българите ще се почувстват по-щастливи

Астрологът Гал Сасон разяснява в предаването „ “, че 15 ноември е значима дата, тъй като имаме новолуние в Скорпион.

Това е и първият ден, в който Марс още веднъж ще се движи напред, откакто е бил назадничав от 10 септември, причинявайки доста вреди на хората.

На 29 ноември и на 14 декември ще имаме затъмнения в Стрелец и Близнаци. Те ще забързат нещата, които се случват, до момента в който се стигне до 21 декември – тогава ще имаме огромно съединяване на Юпитер и Сатурн.

То ще се случи за първи път от 20 години, само че също така за пръв път от 600 години насам ще се случи във Водолей и ще постави началото на нова епоха – Ерата на Водолея.

„ На 11 и 12 февруари 2021 година публично ще влезем в тази епоха и ще имаме ужасно доста планети, които са във Водолей за първи път от хиляди години насам. Много вълнуващи неща се случват. Движим се надалеч от Козирога, към Водолея, което ще донесе повече независимост и по-малко ограничавания и консерватизъм ", споделя астрологът.

" Това, което се случва в България сега, се назовава „ завръщане на Юпитер “. То се случва на всеки 12 години и е като целувка от Господ. Означава агресия, благоприятни условия, отваряне на нови порти. Скоро ще започнете да го усещате – към края на тази и началото на другата година. Българите като цяло ще се почувстват по-щастливи “, планува астрологът.

Какво още сподели Гал Сасон –
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР