Астрологът Азарей направи своята прогноза за юнския парад на планетите

...
Астрологът Азарей направи своята прогноза за юнския парад на планетите
Коментари Харесай

Какво ни готви юнският парад на планетите

Астрологът Азарей направи своята прогноза за юнския церемониал на планетите пред " Марица " Вижте какво вещаят звездите:

Годината на Плъха ни дава съображение за едно безспирно търсене. Всеки ден, всеки час от нас се желае да настроим сетивата си като нослето на мишката и да търсим „ сиренцето ” на верния избор.

Старият херметичен принцип - „ както горе, по този начин и долу ”, ще ни поддържа да свалим звездните въздействия на Земята и да ги разтълкуваме като чувства, мотивация и подтици в живота.

Месеците януари, март и юни са изключително интензивни с небесната си динамичност.  Ние сме на прага на лятото, само че идещият месец ще разнообрази живота с разнообразни усеща, промени и нови инициативи.  

Като за начало ще сме очевидци на отчасти лунно затъмнение на 5.06.2020, 22:25 часа

Старите създатели  препоръчват да се вземат ограничения за запазване здравето най-вече на копитните животни – расовите коне, магаретата. Съгласно античната символика, конят е знак на човешкия разум. Това може да ни наведе на концепцията да се предпазим от разнообразни психози, суматохи, хипохондрии и други офанзиви, ориентирани към нашия умствен свят.

Възможно е медиите да бъдат обект на полемика. Звездите предлагат да се отстояват високи морални правила измежду публицистиката. По този метод те ще защитят своята чест и достолепие. Партньорствата в разнообразни политически съюзи ще са подложени на изпит. 

На 13.6.2020 Марс ще направи съвпад с Нептун в знака Риби

Може би ще стартира оживление на публичните настроения в страната и в Европейския съюз. Възможно е да бъдем очевидци на една обща вълна измежду хората, които желаят да изразят своето мнение в отстояване на човешките права. Има възможност цената на петрола да провокира ужас на международните пазари. 

Не би трябвало да ни учудва, в случай че някои детайли предизвикат избрани обществени хрумвания, с които ще се опитат да нарушат публичния мир. Протести с рационални претенции ще са част от юнския театър.

На 18.6.2020 Меркурий ще изиска отмора!

След три месеца напрегната мисловна активност и дълъг домакински престой, идва време да почистим жилището си, родината си и Природата.

На 21.06.2020 в среднощ ще посрещнем лятото.

Това е един от най-радостните дни. Слънцето ще грее най-дълго, а ние ще благодарим за неговото зарево. 

Нека да е лято!

Но на сутринта ще ни бъде прикрито за малко със слънчево затъмнение в 09:41, което ни обръща внимание в посока замърсяване на околната среда и най-много на въздуха. То може да провокира вълна от митинги против държавното управление. 

Замърсяването на околната среда ще стане шлагер

Чистотата на въздуха евентуално ще се следи по-внимателно. Това би било добър мотив да стартира да се следи пръскането с различни химикали и  влиянието им върху здравето на индивида и животните. Като образец може да дадем измирането на пчелите в резултат на напръскване с пестициди. Протести са вероятни и по отношение на наситения електромагнитен градски декор – 5G и други лъчения. Това е уместно време за преосмисляне на въздействието на тези технологии и рационалното им модифициране, с цел да станат потребни, а не нездравословни за хората.    

Копнеехме за оживялата Природа, която някой се опита да скрие. Както дете плаче за майка си, в случай че е надалеч, по този начин и нашите души отронваха своите сълзи за Майката Природа. Хилядолетия наред сме се прекланяли пред нея, олицетворявайки я в Богинята Майка. Този фетиш бе удължен и пренесен в лоното на Богородица.

Преди към 75 години са се пробвали да вземат на българина една от значимите му опорни точки – земята – неговата Хранителница. А през миналите месеци се пробваха да не ни позволен до Лечебницата ни. Те са едни и същи. Онези, които желаеха да срежат стълбата ни към Небето и да ни създадат кьорав народ за Божественото. Както тогава, по този начин и през днешния ден, не съумяха.

Българинът се слави със своето твърдоглавство

Точно то се оказа потребно за оцеляването му в това спешно състояние. Къде скритом, къде показно се докосвахме до живителния извор. Това не е за похвала, а за кардинално отстояване на позиция, за отстояване на право на живот.

Природата не е декор, не е средство, не е изискване. Тя е била преди нас и ще бъде след нас. Тя е наша опора и наш дом!

Вярвам, че имахме време да оценим какъв брой ни е скъпа и скъпа. Вярвам, че по-ревностно ще я пазим и съхраняваме.

Пътят обратно ни е отсечен!

На 23.6.2020 Нептун ще стартира своето ретроградно придвижване

Вероятно Министерството на здравеопазването ще проучва своите неточности през миналите месеци, защото трудовата претовареност ще страда. Има възможност да се обмисля промяна в здравната система.  

На 25.6.2020 Амур ще се разсъни от своя бездънен сън и ще прониже заспалата Венера с любовната си стрела.

Богинята на Любовта още веднъж ще ни подарява със своите милувки и копнежи. 

След интервал на осмисляне на интимния и брачния живот, време е за обич и прочувствено другарство. Периодът е подобаващ за започване на нови познанства. Смело напред!

На 28.6.2020 войнственият Марс ще навлезе в своето царство на зодиакалния знак Овен

Подземният свят ще изпита силата на страната. Могат да се виждат напрегнати интернационалните връзки. 

На 30.06.2020 Юпитер ще подписа още веднъж съвпад с Плутон, само че и двете планети ще са ретроградни.

Съдебните управляващи ще разкрият секрети далавери по високите етажи на властта в изключително огромни размери – в областта на запазване на околната среда, изгаряне на непознати боклуци.

Време е да се зачеркнат старите модели и да се стартира на чисто!

Периодът е благоприятен за работа по възобновяване и реформиране на съществуващи културни, просвети­телски и духовни организации. Научните проучвания ще получат нов подтик в своето развиване. 

Подгответе се за уголемение на скритите ви качества и за трансформиране на живота ви.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР