Астрологът Алена Тилкова изготви любовен хороскоп за юли 2017 година,

...
Астрологът Алена Тилкова изготви любовен хороскоп за юли 2017 година,
Коментари Харесай

Ще се влюбите ли през юли? Вижте хороскопа на Алена за всяка зодия

Астрологът Алена Тилкова изготви любовен хороскоп за юли 2017 година, написа Флагман. Вижте какво ви чака през месецa! ОВЕН

Необвързаните не трябва да завършват съществуваща интимна връзка, единствено тъй като някой ги е омаял с чара си, а те са се потопили в фантазии за естетика и бъдещо фамилно благополучие. Правилната преценка дали са с подобаващия сътрудник е от голямо значение за тях, а времето за опознаване е наложително. Подходящите дни за подписване на брак са 7 и 21 юли ( петък - ден на Венера) и 9 и 16 юли (неделя - ден на Слънцето).

ТЕЛЕЦ

Несемейните, решили да основават семейство, на първо време да проучват връзките си и да преценяват дали ще са щастливи. Ако се появи даже и леко подозрение, че ще изживеят отчаяние, по-добре е да сложат завършек на връзките си и да търсят ново партньорство. Ако сте решили да създадете семейство макар несъответствуващия месец, сторете го компромисно на 21 юли ( петък - ден на Венера) или на 2 и 30 юли (неделя - ден на Слънцето).

БЛИЗНАЦИ

Несемейните имат късмет да преценяват дали е време да търсят ново партньорство, а и не е изключено да се влюбят по време на пътешестване или отмора зад граница. От тях зависи да са щастливи, само че опознаването с избраника им е наложително. Ако имате желание да сключите брак, подобаващите дати са 14 и 28 юли (петък - ден на Венера) или 16 и 23 юли (неделя - ден на Слънцето).

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

РАК

Несемейните, които имат постоянна връзка да вземат решение дали е време да основат семейство или не са щастливи и ще прекратят връзките си до момента в който е време. Ще бъдете щастливи, в случай че сключите брак на 28 юли ( петък - ден на Венера) или на 9 юли (неделя - ден на Слънцето), стига да не сте в интервал на Съдбовна възбрана за брак..

ЛЪВ

Несемейните имат пред себе си необятна автомагистрала за среща с подобаващия сътрудник. Бъдете умерени в думите си, в случай че към този момент имате сътрудник до себе си и желаете да съхраните връзката си и да създадете семейство. Ако имате желание да сключвате брак, подобаващите дати са 14 и 28 юли (петък - ден на Венера) или 2 и 9 юли (неделя - ден на Слънцето).

ДЕВА

Ако не сте фамилни имате късмет да срещнете подобаващ сътрудник, само че това наложително би трябвало да е духовно близка половинка, а освен физическо привличане и споделени усеща, които след години може да ви донесат празнина в дома. Месецът е добър за подписване на брак, по тази причина в случай че сте решили да го сторите подобаващите дни са 14 и 21 юли (петък - ден на Венера) или 16 и 23 юли (неделя - ден на Слънцето).

ВЕЗНИ

Несемейните имат опция да срещнат подобаващ сътрудник, в случай че са самотни, само че не трябва да не помнят,че прибързания брак, изключително в случай че е по сметка може да ги направи нещастни. Ако имате желание да създавате семейство подобаващите дати за подписване на брак са 7 юли (петък - ден на Венера) или 2 и 16 юли (неделя - ден на Слънцето).

СКОРПИОН

Несемейните, които не са уверени в възприятията си, е добре да създадат своя избор, изключително в случай че имат желание да подписват брак, с цел да не са самотни, вместо да търсят духовно близка половинка. Ясно е, че няма да бъдат щастливи. Ако сте решили да сключвате брак през този месец, може да го сторите на 14 и 21 юли ( петък - ден на Венера) или на 23 и 30 юли (неделя - ден на Слънцето).

СТРЕЛЕЦ

Несемейните да внимават със запознанствата, с цел да избегнат проблемите поради прибързана преценка, че са срещнали своя принц. Не бива да дават заричане за годеж или брак, нито да афишират преждевременно връзката си, с цел да избегнат злостни намеци и насмешки в случай че се разделят. Датите, на които може да сключите брак са 14 юли (петък - ден на Венера) или 2 и 9 юли (неделя - ден на Слънцето).

КОЗИРОГ

Несемейните ще имат запознанства, само че не трябва да са прекомерно доверчиви, с цел да избегнат разочарованията поради прикрити качества в новите си познати, които ще ги наранят. Бъдете компромисни в връзките при постоянна връзка. Ако имате предпочитание да сключите брак положителните дни са 14 и 21 юли ( петък - ден на Венера) и 30 юли (неделя - ден на Слънцето).

ВОДОЛЕЙ

Несемейните може да срещнат подобаващ сътрудник и да се влюбят, а до края на месеца и стремително до се сгодят, само че е в тяхна изгода да не вършат крачката преждевременно, а да опознаят сътрудниците си. Месецът е добър за основаване семейство. Дни за сватбено празненство са 7 и 14 юли ( петък - ден на Венера) и 9 и 23 юли ( неделя - ден на Слънцето).

РИБИ

Несемейните ще се решат да прекратят отдавнашна интимна връзка, която съществува поради родственици и публичното мнение, макар че са нещастни. Ако сте възнамерявали да сключвате брак през този месец, сторете го на 14 и 28 юли (петък - ден на Венера), или на 23 и 30 юли (неделя - ден на Слънцето).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР