Астрологът Александър Зараев състави "звезден" портрет на новия премиер на

...
Астрологът Александър Зараев състави "звезден" портрет на новия премиер на
Коментари Харесай

Астролог сравни новия руски премиер с... Михаил Горбачов

Астрологът Александър Зараев сформира "звезден " портрет на новия министър председател на Русия Михаил Мишустин. Той е роден на 3 март 1966 година, зодия Риби, само че той не е характерен представител на своя знак, твърди специалистът.
"Мишустин е роден в годината на Огнения кон, и във връзка с Слънцето в неговия знак се вижда опозицията на Плутон и Уран в Дева, т.е. той е "Риба-технократ " ", разсъждава астрологът.

"В този смисъл той се отличава от креативните Риби: за него изкуство е сферата на стопанската система - в този подтекст той е създател ", прибавя специалистът.

По думите му, под въздействието на планетите в хороскопа на Мишустин се виждат по едно и също време няколко стихии. Тоест той е точно онази рядка Риба, която може да изскача от нормалната си среда, с цел да оцени обстановката от горната страна - под необикновен ъгъл.

Оттам са му и творчеството, и креативния метод към работата.

"Той и в своята си буря добре сканира публичния живот, само че на при бръснещ полет той може да види някакви особености, които могат да бъдат поправени, усъвършенствани, трансформирани ", отбелязва Зараев.

Сред политиците Риби е роденият на 2 март Михаил Горбачов. Хората, родени през 1931 година, се отнасят към годината на Козата, а буря или детайл на това животно е металът. На този декор Огненият кон на Мишустин наподобява по-печеливш за държавната работа.

"Горбачов е напълно друга Риба, за която е значимо да се нагизди или да вълната на известността да се почувства по-уверено и по този начин да се себеутвърди. А тук (Мишустин) самоутвърждаването става на правилото на основаването. Той може от морското дъно пясък да вземе и остров да направи ", прави извод астрологът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР