Астрофизикът проф. Лъчезар Филипов, който от дълги години изследва неидентифицирани

...
Астрофизикът проф. Лъчезар Филипов, който от дълги години изследва неидентифицирани
Коментари Харесай

НЛО хвърчало над Стара Загора и Хасково

Астрофизикът проф. Лъчезар Филипов, който от дълги години изследва неидентифицирани летящи обекти, заяви за появяването на НЛО над нашите географски ширини в околните седмици.

„ Три обекта са били видяни над Стара Загора, и то с доста необичайно придвижване. И край Хасково също е имало тяло, тъй че следим интензивност. Какви са тези обекти и какво тъкмо съставляват, е обект на разбори, които би трябвало да бъдат направени “, разяснява Филипов, представен от в. " Ретро ".

По негови думи в последно време доста обърквания се получават поради дроновете и част от сигналите на хора, че са видели извънземно наличие, са подправени. Такъв проблем преди години са създавали пусканите по мрачно китайски фенери. „ Но би трябвало да знаем, че част от случаите, когато някой вижда НЛО, са действителни.

В Съединени американски щати откриха, че от 78 хиляди засечени обекта за 148 е потвърдено, че нямат генезис от Земята. Да, броя е дребна, само че въпреки всичко приказваме за действителни случаи. Затова хората би трябвало да вършат фотоси и да бъдат оценени, с цел да стигаме до истината. И да бъдат деликатни в сумрака, тъй като тогава могат да се основат най-вече заблуждения “, споделя още Филипов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР