Астро-аспекти През тази седмица е по-добре да се въздържате от

...
Астро-аспекти През тази седмица е по-добре да се въздържате от
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

През тази седмица е по-добре да се въздържате от взимане на значими решения, да стартирате нови планове и да започнете значима смяна.

На 8 юли R-Меркурий в площ с Марс

На 12 юли Меркурий излиза от назадничавост, само че преди да стане пряк ще бъде стационарен, при което към момента не трябва да се разпускате. Продължават да работят ретроградните правила.

Луната ще се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби, Овен.

Благоприятни дни за подкастряне – 9, 11, 12 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата – 6, 7, 8, 9, 10, 12 юли

"Луна без курс " - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената "Луна без курс " или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

06.07. 12:36 - 06.07. 13:09

07.07. 07:38 - 08.07. 21:14

11.07. 06:50 - 11.07. 08:07

Овен – Тази седмица би трябвало да се усмирите. Потърсете релакс, с цел да успокоите вътрешното си безпокойство, което Марс постоянно предизвиква във вашия знак. Тъй като той се среща с Меркурий в площ (8 юли), в работата могат да зародят недоразумения. Вие сте самоуверени, твърдо отстоявате ползите си, само че елементарно можете да си създадете врагове и недоброжелатели. Нетърпението и безпокойството могат да доведат до неверни решения. Важно е да извършите вярното нещо в точния миг, в противоположен случай ще загубите силите си. Ако пожелаете, можете елементарно да очаровате другите. Всеки флирт има късмет за триумф.

Благоприятни дни – 6, 7, 8

Бъдете деликатни – 11, 12

Телец – Повечето планети са на ваша страна. Има опция да се разшири въздействието ви, както на работа, по този начин и в бизнес (деловите) контакти. Могат да настъпят търкания, непредвидени събития. Ще ви се коства, че хората като че ли ви провокират. Имате потребност от повече самообладание. Слава Богу, че можете да се справите добре с провокациите. От четвъртък нататък ще бъдете обезщетени за напъните си. Всичко още веднъж ще бъде по-добре, по-лесно и по-спокойно. Старайте се да се вслушвате повече в обичания човек и сред вас няма да има недоразумения.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете деликатни – 7, 8

Близнаци – Тази седмица планетите ви раздават положителни карти. Ще бъдете капризни от Венера и Марс. Проблемите се топят като снежинки и бързо и елементарно овладявате всевъзможни нови провокации. Колкото по-гъвкави сте, толкоз по-лесно е да овладеете проблематичните условия и обстановки. Концентрирайте се върху едно нещо, вместо да се занимавате с няколко спомагателни. Вие сте предприемчиви и с неспокойствие очаквате да опитате нещо ново. Има огромни шансове за нови запознанства. Ако към момента сте свободни, не чакайте, до момента в който някой ви направи щастливи. Вложете свои лични старания да извършите това.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете деликатни – 9, 10

Рак – Благоприятни сили и поддръжка ще получите от Слънцето, Уран и Нептун. Обърнете внимание на квадратурата сред Меркурий-Марс (8 юли), която може да провокира неспокойствие и яд. Може да зародят разногласия, различия, да се сблъскате със клюки, жлъч и безочливост от страна на сътрудници или други хора от близкото обграждане. Не предприемайте по няколко задания по едно и също време, защото ще е мъчно да бъдат завършени в точния момент. Графикът ви ще стане по-натоварен и по-стресиращ, доста неща може да останат незавършени, тъй че ще би трябвало да ограничите броят им. Мнозина ще се заемат с благоустройство и ремонт на жилището.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете деликатни – 11,12

Лъв – Вие може да разчитате на сериозната поддръжка само на Венера и Марс. Ще получите ентусиазъм. Не се учудвайте, в случай че в главата ви се раждат страхотни хрумвания. Добре ще се разбирате с другите. Пред мнозина ще се открият доста положителни благоприятни условия. Може да възникне нещо в действителност забавно. Дръжте очите и ушите си отворени, не пропускайте нито един от възможностите си в този момент. За тези, които се занимават с финансови спекулации, седмицата не е удобна. Не се предлага да инвестирате в рисковани планове. На родените през първата десетдневка на знака, Уран може да ги сюрпризира с нещо ненадейно.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете деликатни – 7, 8

Дева – През тази седмица ще бъдете подкрепени от множеството планети. Използвайте този подтик. Ако бъдете деликатни и внимателни, нещата ще са сполучливи. Всичко протича безпрепятствено в работата и в всекидневието. Вие ловко усвоявате и се справяте със дилемите си. Периодът е удобен за известно потапяне във вътрешният си свят и за занимания с духовна работа, като по този метод можете изцяло да хармонизирате психическото и физическото си положение. В останалото време се срещайте с нови хора, търсете нови прекарвания. Тези, които остават на брега, не могат да открият нови океани.

Благоприятни дни – 6

Бъдете деликатни – 9, 10

Везни – През тази седмица някои от вас ще почувстват, че техните идеали са в цялостен контрастност с това, което би трябвало да вършиме в всекидневието. Въпреки това, не се отчайвайте. Гледайте на живота позитивно и се концентрирайте върху постигането на съответни цели. Опитайте се да превърнете къщата си в огромно и уютно гнездо, където всички ще се усещат удобно и умерено. Обърнете внимание на здравето си, дишайте по-често чист въздух и яжте единствено висококачествени артикули. Венера е на ваша страна, само че Марс не е и може да се натъкнете на експанзията на други хора, на личностни стълкновения. Бъдете по-смирени.

Благоприятни дни – 6, 7, 8

Бъдете деликатни – 11, 12

Скорпион – Благодарение на Слънцето, можете да очаквате прелестно време тази седмица. Само двата дни (вторник и сряда) са малко по-трудни. Но вие знаете по какъв начин да се справите. Победителите не търсят извинения, те намират решения. Не е изключено да получите дарове. Имате смели еротични мечти! Ще бъдете в плен на инстинктите си. Влюбените Скорпиони би трябвало да бъдат по-внимателни в самодейностите си. Ще имате изкушението да започнете рискова игра. Увлечени от това или това премеждие, е елементарно да преиграете прекалено много и да стъпите на хлъзгавата пътека, от която няма да има връщане.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете деликатни – 7, 8

Стрелец – Можете да очаквате няколко прелестни и щастливи дни през тази седмица, тъй като с Марс просто не можете да се объркате, елементарно ще се справите с нещата. Вашата досетливост, потребността от независимост и самостоятелност се ускоряват, появяват се прогресивни хрумвания и се ускорява способността да убеждавате другите. Ще бъдете общителни и ще се наслаждавате на компанията на други хора. Не е изключено да се наложи ненадейно да пътувате. Ще подновите връзка със остарели другари или съученици.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете деликатни – 9, 10

Козирог – Това време не е уместно да търсите благоразположението на авторитетни и авторитетни лица, работодатели. При другарство с сътрудниците, сътрудниците (лични и делови) е належащо да деянията повече такт и внимание. Особено бъдете деликатни по време на квадратурата на Меркурий (VІІ дом) с Марс (ІV дом) на 8 юли. Втората половина на седмицата не е най-хубавото време за решение на материалните ви проблеми. Също по този начин се предлага да се въздържате от скъпи покупки - продуктите, закупени през тази седмица, може да се окажат с неприятно качество или да се окаже, че сте платили прекалено много за тях.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете деликатни – 11,12

Водолей – Тази седмица Венера и Марс ви оферират доста хубави неща. Марс ви подарява с оптимизъм, устойчивост, непримиримост и мощ. Има доста неща, които можете да извършите тази седмица. И Луната още при започване на интервала ви изправя пред най-дълбоките ви копнежи. Не ограничавайте опциите си. Вълненията, прекарванията, приключенията ще бъдат свойствени за свободните представители на знака. Ако нямате сътрудник, огромна е вероятността за ново полово премеждие, само че на дълготрайни и продължителни връзки не се надявайте. В любовта може да поемете самодейност, само че се въздържайте да преминавате към персонални контакти с сътрудници.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете деликатни – 7, 8

Риби – Тази седмица ново развиване на събитията ще ви ободри. Можете да си осигурите забележителен подтик в живота си, изключително в любовта. Слънцето ви изпраща от благословената си и животворна сила. Самочувствието ви постоянно е положително и ви превежда през сложните обстановки. Това е подобаващ миг за усамотение. Можете да намерите успокоение, правейки духовни практики - йога техники, медитация и автогенни тренировки. Въздържайте се от секрети любовни срещи - всичко скрито има заплаха да стане явно и очевидно и може да аргументи затруднения. Звездите ви поучават да свалите летвата на условията си и да оцените обстановката по-реалистично.

Благоприятни дни – 6

Бъдете деликатни – 9, 10
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР