Астро-аспекти На 9 ноември Венера е в опозиция с Марс

...
Астро-аспекти На 9 ноември Венера е в опозиция с Марс
Коментари Харесай

Щастливи събития за Телците, звезден шанс за Скорпионите

Астро-аспекти

На 9 ноември Венера е в съпротива с Марс

На 10 ноември Слънцето е в тригон с Нептун

Меркурий се завръща в символ Скорпион

На 12 ноември Юпитер в съвпад с Плутон

На 14 ноември Марс излиза от назадничавост

На 14 ноември Слънцето е в секстил с Плутон

На 15 ноември Слънцето е в секстил с Юпитер

На 15 ноември Венера е в площ с Плутон

На 15 ноември Новолуние в 23 ° 18 ' Скорпион в 08:08ч

Луната се движи през знаците Лъв, Дева, Везни, Скорпион и Стрелец.

Благоприятни дни за подкастряне – 9, 12, 14, 15 ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата –9, 11, 12, 15 ноември

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

09.11. 13:06 - 09.11. 15:31
11.11. 13:00 - 11.11. 18:11
13.11. 13:34 - 13.11. 18:20
15.11. 13:14 - 15.11. 17:48

Овен – Седмицата е изпълнена с красива звездна сила, от която можете да се възползвате. Доверете се на потока на живота, оставете се да ви увлече. Преди обаче да действате уверено, би трябвало да помислите добре за всичко, не се поддавайте на първия подтик. Не се тормозете, вашата непримиримост и внимание към детайлите ще ви оказват помощ да постигнете това, което желаете. Тази седмица е вашият късмет да създадете солидна основа за по-нататъшни достижения в работата. По пътя към задачата би трябвало да сте безусловно уверени във вашите качества. В сегашната обстановка, самодисциплината е ключът към триумфа. Не позволявайте на страстите да ви ръководят. Трябва вие да ги контролирате.

Благоприятни дни – 9
Бъдете деликатни –12, 13

Телец – Не бързайте да вършиме твърди проекти и прецизно да ги следвате. Седмицата е удобна, с цел да вървите умерено с течението. Вие самите няма да забележите по какъв начин постигате мечтаната цел. Нещата ще вървят добре, което ще ви разреши да извършите доста. Времето е назряло за решителни дейности и значима смяна. Слънцето се среща в хармонични аспекти с Нептун, Плутон и с Юпитер и по този метод може да ви обезпечи щастливи събития, които от време на време могат да ви се сторят като чудеса. Научете се да слушате, чувате и четете сред редовете, ще получите информация, която ви разрешава да измененията доста неща.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни –9, 14, 15

Близнаци – Седмицата е удобна в доста връзки, заветните ви проекти и хрумвания стартират да се сбъдват. Късметът е на ваша страна и е евентуално да съумеете. Освен това животът ви тече безпрепятствено, без особени проблеми. Тази естетика и разцвет ви вършат доста щастливи. През седмицата обаче някои близки хора може да се опитат да ви навредят или да се възползват от вас. Дръжте очите си отворени и се справете с тях. Трябва да помислите по какъв начин най-добре да употребявате времето си, освобождавайки се от ненужни срещи и контакти. Трябва да помислите по какъв начин да измененията метода, по който се отнасяте към колегата си и да приемете по-мек метод.

Благоприятни дни – 9, 12, 13
Бъдете деликатни –10, 11

Рак – Седмицата е сложна, изключително прочувствено. Следвайте правилото „ доверявайте се, само че проверявайте “. Не критикувайте никого и избягвайте да изяснявате връзки. Препоръчително е да преразгледате своите проекти и хрумвания и да ги приведете в сходство с действителната обстановка. Опитайте се да не се замесвате в фамилни кавги и просто изчакайте: след няколко дни всичко ще се успокои от единствено себе си. Това е стресиращо време и е по-добре да вършиме отстъпки, в сравнение с да изяснявате връзките си. Тогава всичко ще бъде наред, само че към този момент бъдете търпеливи. Ще почувствате, че в действителност сте обичани от някого.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15
Бъдете деликатни –12, 13

Лъв – Това може да е вашата седмица! Чувствате се изпълнени с мощност и бихте могли като че ли да изкорените дървета. Това, което ви прави спечелили в този момент, е вашата упорита работа, вашата ловкост и вашата наслада от това, което планирате сега. Ще имате повече работа и отговорности. Бъдете рационални, знайте мярката във всичко - това ще даде плодове. Вероятни са промени към по-добро или ще се появят нови благоприятни условия. Можете да продължите напред с избрана идея, която е била на сърцето ви отдавна. Късметът няма да падне в скута ви, само че силата и положителният ви инстинкт ще ви водят.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни –9, 14, 15

Дева – Тази седмица ще бъдете капризни от звездите. Слънцето се среща с Нептун, Юпитер и Плутон в добротворни аспекти. Вашата ръководеща планета Меркурий се връща в Скорпион и новолунието също ви поддържа. Тази галактическа сила желае да извърши вашите стремежи. Важно е да вярвате в себе си и да знаете какво желаете. В персоналния ви живот планетите ще върнат някои незавършени въпроси от предишното. Ако имате връзка, пробвайте се да запалите огъня и не позволявайте на никого да унищожи това, което вие и вашият сътрудник сте построили дружно. Бъдете в положително въодушевление, срещайте се с хубави хора, самоуверено флиртувайте, радвайте се по-често.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни –10, 11

Везни – Тази седмица можете да се гордеете със себе си. Можете да решите даже най-трудните задания, а това също по този начин усилва и самочувствието ви. Просто би трябвало да се уверите, че в действителност сте обмислили проектите си. Не насилвайте събитията. Решенията ви при започване на седмицата индиректно ще повлияят на доста събития, които ви се случват. Така че действайте рационално, не под натиска на възприятията. Не говорете доста и не се разсейвайте от дреболии и ще постигнете това, което желаете. Усмихвайте се по-често, изключително откакто ще имате аргументи. Любовта въодушевява, не бягайте от нея.

Благоприятни дни – 9
Бъдете деликатни –12, 13

Скорпион – Животът ви получава нова скорост. Нещата бяха зациклили известно време в мъртва точка, само че в този момент стартира натурален развой на напредък. Един добър миг за деяние. Използвайте го градивно. Това ще бъде най-хубавата ви седмица в годината до момента. Слънцето е във вашия знак и се среща с Нептун, Юпитер и Плутон. Освен това Меркурий се връща във вашия знак и новолунието в неделя също се случва там. Светът е безусловно в краката ви, вратите и портите са отворени за вас. Възползвайте се от този прелестен звезден късмет, повярвайте в шанса си!

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни –9, 14, 15

Стрелец – Тази седмица е добра освен да вършиме проекти, само че и постепенно да започнете да ги изпълнявате. Не променяйте гледната си точка, единствено с цел да угодите на някого, защото това може да подкопае престижа ви. Близки до вас хора ще се нуждаят от вашата помощ и поддръжка. Бъдете чувствителни към потребностите на близките. Правете каквото можете, с цел да бъдете потребни. Дайте всичко от себе си. Бихте могли да станете източник на ентусиазъм и мощ за тях. Предавайте позитивно възприятие на близките и постоянно имайте отворено ухо за паниките на другите. Но внимавайте да не забравите себе си.

Благоприятни дни – 9, 12, 13
Бъдете деликатни –10, 11

Козирог – Седмицата дава обещание да бъде извънредно дейна и положителна. Ще има доста какво да се направи. И в случай че имате шанс, има късмет даже да постигнете мечтаната цел. Важно е да се концентрирайте в този момент. Само присъщата ви логичност и здрав разсъдък ще ви спасят от несериозни дейности. Тази седмица носи доста наслада във вашия живот. Слънцето се среща в славни аспекти с Нептун, Плутон и Юпитер. Просто избухвате от сила и получавате страхотни резултати. Ако преди не сте вярвали в чудеса, в този момент евентуално ще повярвате, тъй като доста неща ще стават внезапно като с магия.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15
Бъдете деликатни –12, 13

Водолей – На работа преценете силата си съответно, не се напрягайте ненужно. Ако имате висящи проблеми, побързайте да ги уредите, тъкмо в този момент ще мине бързо и безболезнено. Ще можете да се справите с съвсем всичко, без да влагате прекалено много старания в това. Просто проявете задоволително самообладание и мъдрост. Звездите предизвестяват, че ще сте склонни да поемате нараснали задължения, което е обвързвано с безсилие, както нервно, по този начин и физическо. В ежедневните каузи обърнете повече внимание на детайлите. Тази седмица не трябва да се превръщате в отшелници, а да поддържате връзка с разнообразни хора, даже да е онлайн.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни –9, 14, 15

Риби – Тази седмица звездите имат единствено положителни проекти за вас. Слънцето влиза в три прелестни аспекта с Нептун, Плутон и с Юпитер. В работата, в любовта, в всекидневието, а също и във финансовата сфера всичко се развива позитивно. Всичко е нагоре. Ако това не е причина за празнуване... Избягвайте да се поддавате на страстите и не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликтна обстановка. Можете да очаквате прелестно и нехайно време, което ще ви донесе вълшебни часове, изключително в любовта. Венера и Марс ще дадат нов подтик на любовния ви живот и необвързаните могат да срещнат мечтания сътрудник.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни –10, 11

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР