Астро-аспекти На 6 март Слънце секстил Уран На 7 март

...
Астро-аспекти На 6 март Слънце секстил Уран На 7 март
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 6 март Слънце секстил Уран
На 7 март Пълнолуние в Дева в 14:42ч
На 7 март Сатурн минава в символ Риби
На 11 март Венера секстил Марс
На 11 март Меркурий секстил Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион.

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 10, 12 март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 6, 7, 8, 9, 10 и 11 март

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

06.03. 05:20 - 06.03. 05:40
08.03. 16:08 - 08.03. 16:45
11.03. 01:37 - 11.03. 02:07

Овен – Тази седмица ще имате много работа. Ще би трябвало да се концентрирайте върху няколко неща едновременно. Ще имате податливост да поемате опасности, да действате на ръба, само че шансът въпреки всичко ще ви съпътства. Изберете целите си и вярвайте, че ще решите всичко вярно и в точния момент. Много от вас ще почувстват нараснало полово предпочитание. Ако сте необвързани, то е изцяло допустимо да срещнете човек, с който ще се откри сантиментална връзка. За задачата посещавайте по-често публични места.

Благоприятни дни – 6
Бъдете деликатни – 9, 10

 жена, мъж

Телец – Приемайте всичко с самообладание и в случай че е належащо се консултирайте с някой, на който имате доверие. Оформя се нов социално-професионален стадий. Може да получите нови оферти за работа. Възможни са промени в режима на работа, нови задания, или смяна в отношението ви към работата. Вероятно ще се приближите една крачка по-близо до една от житейските си цели. Средата на седмицата е удобна за споразумяване на всевъзможни секрети и чувствителни въпроси, за които не желаете да давате публичност. Това е времето за основаване на нови другари и съидейници.

Благоприятни дни – 6, 7
Бъдете деликатни – 11, 12

Близнаци – Първата половина на седмицата може да бъде обвързвана с енергични и много сполучливи дейности, ориентирани към възстановяване на финансовото ви положение. Могат да настъпят промени в работата. Може би ще преоцените предходните си планове и ще коригирате проектите си. Тези дни ще можете да почувствате същинска поддръжка от другари. Ще съумеете да приключите някои незавършени каузи и да се справите с някои предизвикателни условия с лекост. Вашата полова прелест е засилена, което може да докара до любовна връзка с човек на по-висока позиция.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете деликатни – 6, 7

Рак – Тази седмица ще сте склонни да водите спокоен и усамотен метод на живот. Ваш приоритет ще са домът, фамилията, традициите. Добро време за решение на всевъзможни фамилни и жилищни въпроси. Внесете някои усъвършенствания във вашия дом. Може да предложите редица градивни хрумвания, които сътрудникът ви да обмисли. Творческият напредък и положителното въодушевление няма да ви изоставен цялата седмица. Ще откриете ново значение на познатите неща. Основното е да сте поредни и дипломатични.

Благоприятни дни – 6, 7, 11, 12
Бъдете деликатни – 9, 10

Лъв – Харченето при започване на седмицата може да дестабилизира бюджета ви за дълго време, тъй че бъдете внимателни и следвайте съответен и непоколебим лист. Съществува риск от закупуване на некачествени артикули или услуги. Избягвайте несъгласията и полагайте старания за разрешаване на всеки спор. Оформя се нов стадий от живота, тъй че ще чертаете нови проекти. През тези дни може да се чака възкръсване на любовните връзки. Ако имате обичан човек, тогава възприятията ви към него ще се засилят. Необвързаните да се постараят да прекарват повече време на публични места.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете деликатни – 11, 12

 жена, мъж

Дева – В първите дни на седмицата се заемете с персоналните си каузи, набележете проектите си. Във финансов проект се появяват положителни аспекти, без значение дали получавате специфични дарове, или покачване на заплата, или някои помощи от работното място. Настоящият интервал е доста добър за демонстрация на настоятелен качества и слагане на съвършен ред в пространството към вас. Желанието ви да въведете съвършен ред в дома или на работното място ще се усили, защото ще почувствате мощен прилив на сила и жизнеспособност. Пътувания на къси разстояние.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете деликатни – 6, 7

Везни – Тази седмица ще бъдете дейни и цялостни с жизнеспособност. Не плувайте против течението. Още първите дни ще се почувствате обезпокоени, само че е мъчно да установите корена на неудовлетворението си. Сигурно е струпване на положения, усеща и страсти, събирани дълго време, които в този момент стартират да излизат нескрито. Бъдете деликатни към здравето си, тъй като то е уязвимо. Умората е подчертана, тъй че на първо място би било добре да си починете. Може да се наложи да извършите непланирано пътешестване. Ще се появят нови хора, които ще ви бъдат потребни.

Благоприятни дни – 6
Бъдете деликатни – 9, 10

Скорпион – Времето е положително за чертане на нови проекти за бъдещето. Отдръпнете се от ежедневната блъсканица, насочете взор към себе си. Това е добър миг да реорганизирате живота си. Здравето е уязвимо, по тази причина избягвайте напъните и шумните пространства. Добре е да употребявате това време за духовни практики. Поради немарливост е евентуално да имате някои финансови проблеми. В средата на седмицата нараства ролята и смисъла на другарската ви среда.

Благоприятни дни – 6, 7
Бъдете деликатни – 11, 12

Стрелец – Периодът на огромна персонална промяна е към края си за вас, тъй че може да почувствате огромно облекчение, като че ли голямо задължение е свалено от плещите ви. Време е да помислите за нови бъдещи проекти. Астралният декор на интервала бележи значими промени както в професионален, по този начин и в фамилен проект. Някои от желанията ви може да бъдат осуетени заради разнообразни аргументи. Въпреки това ще намерите положителни решения да се справите честно с всичко. Ще имате задоволително планетарна поддръжка, само че към момента може да сте заети с някои безсмислени или маловажни действия, което прави невероятно да се възползвате от нея.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете деликатни – 6, 7

 жена

Козирог – През тази седмица ще успете да завършите дилемите си. Ако се занимавате с бизнес, това е добър миг да започнете нещо ново. Предполага се, че здравето ви евентуално ще бъде приблизително, с опция за сезонни болести. Може да се наложи да се върнете към разискването на някои значими фамилни въпроси, свързани да вземем за пример с покупката на домашен уреди или друго. Ако сте необвързани, инцидентно можете да срещнете някой, който ще ви се стори олицетворение на идеала, за който сте мечтали цялостен живот, само че бъдете деликатни. Дайте си време да опознаете индивида.

Благоприятни дни – 6, 7, 11, 12
Бъдете деликатни – 9, 10

Водолей – Тази седмица ще съумеете да разрешите сполучливо доста въпроси, употребявайки методите на тайната дипломация. Колкото по-малко афиширате обществено желанията си, толкоз по-вероятно е да съумеете, тъй като няма да има кой да ви спре. Бъдете деликатни с парите и избягвайте да харчите пари за неща, от които не се нуждаете сега. Отношенията ви с хората към вас може да станат прекомерно предизвикателни. Ако се пробвате да ги убеждавате да виждат нещата по вашия метод, не забравяйте, че може да си навлечете повече проблеми.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете деликатни – 11, 12

Риби – През седмицата можете неведнъж да се връщате към решаването на прекратени по-рано въпроси и да постигнете сполучливото им довеждане докрай. Използвайте това време за развиване на бизнес, в случай че имате подобен. Вероятно няма да ви е мъчно да намерите самостоятелен метод към всеки човек, с който желаете да поддържате връзка. Не давайте публичност на проектите си, преди да получите позитивни резултати. Някои здравословни проблеми могат да стартират да ви тормозят. За необвързаните представители на знака има шансове за непредвидена любовна връзка.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете деликатни – 6, 7
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР