Астро-аспекти На 5 септември Венера преминава в знак Дева На

...
Астро-аспекти На 5 септември Венера преминава в знак Дева На
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 5 септември Венера минава в символ Дева
На 10 септември Меркурий минава в назадничавост до 2 октомври
На 10 септември Пълнолуние в Риби в 13:00ч
На 11 септември Слънцето в тригон с Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 5 (до 16:54ч), 6 (след 17:52ч), 7, 8, 9 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 5, 6, 7, 8, 10 и 11 септември

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

05.09. 04:52 - 05.09. 05:04
07.09. 00:44 - 07.09. 06:42
08.09. 15:35 - 09.09. 07:43
11.09. 03:30 - 11.09. 09:48

 жена

Овен – Ще би трябвало да се научите да бъдете по-дискретни през тази седмица. Колкото по-малко ви виждат, толкоз по-лесни ще бъдат дните ви, евентуално ще бъдете разочаровани от настоящия прочувствен продан, само че може да намерите известна разтуха в уединението, с опция за спокоен размисъл. Възможно е да срещнете трудности, изключително в понеделник и вторник. Може да се оформят разногласия и спорове на ползи, само че в последна сметка ще съумеете да постигнете спокойно съглашение, удовлетворяващо ползите на двете страни. Вашата мощ идва от твърдата ви увереност. В всекидневието ви ще нахлуе глътка пресен въздух.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 5, 6, 11

Телец – През седмицата като цяло ще доминира енергизиращо въодушевление, което ще ви разреши да завършите избрани нерешени задания. Приемате доста на съществено работата си, наподобява, че желаете да се докажете пред някого или просто желаете да си върнете самочувствието. В сряда и четвъртък Луната е в неподходяща позиция по отношение на вашия знак, което може да ви накара да почувствате малко повече стрес. Възползвайте се от положителните планетни въздействия, с цел да се извършите с обич и да излезете от леговището си. Навън ориста може да ви срещне със сродна душа.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10
Бъдете деликатни – 7, 8

Близнаци – Ще живеете под въздействието на настроението си и седмицата за някои може да се окаже много сложна. Планетата Венера ще е в неподходяща позиция по отношение на вашия знак, което може да ви донесе разочарования. Дните петък и събота, в които Луната ще бъде в площ, може да се почувствате доста изнервени и елементарно да влезете в спор или спор с колегата си. Затова способства и Марс във вашия знак, който внася нотка на борбеност и настъпателност. Чрез креативен занимания и физически дейности можете да освободите насъбраното напрежение. Не е изключено да се появи нова обич, в случай че сте подготвени за това.

Благоприятни дни – 7, 8, 11
Бъдете деликатни – 9, 10

Рак – Седмицата стартира с два напрегнати дни, защото Луната ще бъде в съпротива към вашия знак, дни, в които може да се почувствате в неприятно въодушевление и да срещнете някои трудности по пътя си. Преди всичко работната среда ще ви затрудни. Има риск да се забавят вашите планове и да ви костват спомагателни старания и стрес. Проявете самообладание и схващане, в случай че не желаете този интервал да се трансформира в същинско сантиментално крушение. Усилията ви не са доста удовлетворяващи, каквато и да е сферата, която ви визира, само че тази обстановка няма да продължи постоянно. 

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете деликатни – 5, 6

Лъв – Седмицата стартира с добра подемна вълна и ще бъде доста сполучлива, в случай че умеете да сърфирате. Усещате мощ в себе си, която ви кара да се справяте сполучливо в натоварените дни от този интервал. Вие сте ефикасни, издръжливи. Очакват ви интензивни моменти. Имате доста хрумвания за осъществяване. Обърнете единствено внимание в сряда и четвъртък, когато опозиционната Луна може да ви донесе някои трудности или да ви изправи пред компликации. Вашата вътрешен глас ви води по верния път. Следвайте я. Картите ви са положителни, можете да играете колкото желаете.

Благоприятни дни – 11
Бъдете деликатни – 7, 8

 жена

Дева – Седмицата стартира с прекосяване на Венера във вашия знак, която е подготвена обилно да ви подари време, изпълнено с обич и пристрастеност! В същото време ще ускори вашата прелест и сексапил. Отрицателните усеща остават зад тила ви и ще напреднете към доста възнаграждаващи моменти. Може да изпитате малко повече отмалялост във връзка с работата, защото Марс е в неподходяща позиция към вас и ви кара да се чувствате по-стресирани и напрегнати. Петък и събота няма да са най-хубавите ви дни, защото Луната ви е в съпротива. В момента може да наподобява мъчно, само че не губете своята мотивация.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете деликатни – 9, 10

Везни – Вие сте в страхотна форма и мозъкът ви е положителен, брилянтно! Без капани пред вас. Седмицата ще премине в дух на жизненост, оптимизъм, разпоредителност и другарство. Излъчвате страст, предпочитание и благотворителност, печелите известност. Всичко ще върви добре за вас тези дни: съвсем може да се каже, че животът ви ще бъде елементарен, сладостен и прелестен! Периодът ще донесе прочувствено успокоение, предвещавайки естетика сред вас и колегата ви. Освободете се от ненужните си подозрения, тъй като ще получите плодовете на предишните си старания. 

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 5, 6, 11

Скорпион – Ще се чувствате добре и това ще рефлектира в ритъма ви. Идва време да поставите нещата на място. В този миг общуването е за предпочитане. Подходящо е да излезете и да се запознаете с нови хора. Несъмнено ще съумеете да съблазнявате и очаровате с вашата сила, страст и унищожителен сексапил. Звездите ще се погрижат за вашите любови и ще усилят опциите за завземане. Луната е в неподходяща позиция към вас в сряда и четвъртък и може да ви накара да се почувствате малко мрачни. Съветът е да не бързате, да не бягате на всички направления, да не разпилявате силата си. Контролирайте импулсивността си. Нещата ще се изяснят и всичко ще става все по-добре и по-добре.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10
Бъдете деликатни – 7, 8

Стрелец – Ако имате да правите финансова интервенция в средата на седмицата, тя ще е преференциална, тъй като шансът е на ваша страна. Звездите ви зареждат с сила и мощно ви предизвикват да реализирате своите многочислени и разнородни планове. Динамиката ви ще се завърне. Вашата креативност е във напредък и имате предпочитание да я изразявате с оптималната независимост. Венера, планетата на любовта може да внесе повече напрежение в любовните ви връзки, а Марс ще ви подтиква да действате импулсивно. Имате потребност да вкарате малко прохлада в партньорствата и взаимоотношенията.

Благоприятни дни – 7, 8, 11
Бъдете деликатни – 9, 10

Козирог – Усмихнете се на живота, с цел да ви се усмихне и той. Някои шансове се обръщат във ваша изгода, тъй че не ги пропускайте! Оставете настрани всичките си страхове и се възползвайте от всяка добра опция. Вървете решително напред по житейския си път, уравновесеният ви характер ви подтиква към утрешните триумфи. Вашият финансов комфорт е обезпечен и това ви дава справедливо успокоение. Глътка оптимизъм и убеденост ще набират мощ тази седмица. Това е отлично, в случай че би трябвало да започнете значим план, да вземете решение или да си поставите нови цели. Очаква ви удобен интервал във връзка с възприятията.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете деликатни – 5, 6

 жена

Водолей – В професионален проект нещата наподобяват сносно. След като планетата Венера към този момент няма да бъде в съпротива на вашия знак, лека-полека сърдечните проблеми, които сте имали през последния интервал, ще намерят решение. Ще се сблъскате с някои финансови проблеми.  Не се оставяйте да бъдете наранени от този проблем и запазете оптимизма си. Това е подобаващият миг да излезете от зоната си на комфорт и да създадете повече връзки. Ако обаче станете прекомерно напрегнати и нервни, може да загубите някои контакти, което в действителност не желаете. 

Благоприятни дни – 11
Бъдете деликатни – 7, 8

Риби - Още при започване на седмицата Луната ще се погрижи да ви развесели, подготвена да ви подари два супер късметлийски дни понеделник и вторник. За страдание планетата Венера минава в съпротива на вашия знак. През идващия интервал може да преживеете компликации в връзките си. Марс в неподходяща позиция към вас ще подчертае умората и напрежението. Мнозина ще живеят с усещането, че не вършат никакви крачки напред, макар че доста се стараят. Добре е да си дадете отмора, в случай че не забелязвате прогрес, тъй като може да сте изчерпали всичките си енергийни запаси и да имате потребност от време за възобновяване. 

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете деликатни – 9, 10
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР