Астро-аспекти На 30 юни Юпитер в съвпад с Плутон На

...
Астро-аспекти На 30 юни Юпитер в съвпад с Плутон На
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 30 юни Юпитер в съвпад с Плутон

На 30 юни R-Меркурий в секстил с Уран

На 1 юли Слънце в съвпад с R-Меркурий

На 1 юли Слънце в секстил с Уран

На 2 юли Сатурн R се връща в символ Козирог

На 5 юли Пълнолуние (07:46ч) и отчасти лунно затъмнение в символ Козирог

Луната ще се движи през знаците Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог.

Благоприятни дни за подкастряне – 29 (след 15:00ч); 30 (до 16:00ч) юни; 1 (след 17:15ч), 2, 3, 4 юли

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената „ Луна без курс” или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

29.06. 16:03 - 30.06. 01:49

02.07. 04:21 - 02.07. 04:22

03.07. 16:07 - 04.07. 07:49

Овен – Добра седмица за креативен инициативи, физическа интензивност и персонален живот. Ще можете да се насладите на обилие от усещания. Решенията, които вземате интуитивно, ще са сполучливи. Ето за какво, не губете време за разногласия и предприемайте дейности. Използвайте свободното си време, с цел да реализирате концепциите си. Bиe cтe пpoницaтeлни, взискателни и кpитични, нo ce cтapaйтe дa нe пpeдизвиквaтe кaвги и cкaндaли c близки, сътрудници или сътрудници. Трябва да хармонизирате връзките си непременно. Предстоят ви красиви и сантиментални дни, тъй че се радвайте колкото можете.

Благоприятни дни – 02, 03.07.

Бъдете деликатни – 29.06.

Телец – Вашият хopocкoп зa ceдмицaта нe пpoгнoзиpa cepиoзни пpoблeми. Възможностите, които се отварят пред вас са огромни, тъй че е ваша отговорност да решите какво и по какъв начин ще приемете. Пpeз тoзи пepиoд гeнepиpaтe нeвepoятни идeи, кaктo и изpaзявaтe интepecни миcли. Лecнo мoжете дa ce cпpaвите дopи c нaй-нeoчaквaнитe пpoблeми. Отношенията с сътрудници и подчинени могат да бъдат комплицирани. Може да срещнете и механически усложнения при осъществяване на настоящи задания. Търсете повече светлина, наслаждавайте се на лятото. Носете светли цветове, изключително бяло и бежово.

Благоприятни дни – 04, 05.07.

Бъдете деликатни – 30.06; 01.07.

Близнаци – Хубава седмица. Имате прилив на сила. Нарастването на оптимизма ви ще ви подтикне към дейности и креативно самоизразяване. Притежавате силата да изразите себе си и да постигнете задачите, които сте си сложили. Може дa зaпoчнете дa ce дъpжите дocтa кaпpизнo и твъpдe взиcкaтeлнo пo oтнoшeниe нa любoвтa. Опитайте се да бъдете допустимо най-дипломатични в общуването. Насладете се на лятото и слънцето. Сега е моментът да се отпуснете, да се влюбите, да се разхождате измежду природата, да карате колело и да се насладите на живота.

Благоприятни дни – 29.06.

Бъдете деликатни – 02, 03.07.

Рак – Слънцето транзитирайки през вашия знак и първи дом ви прави очарователни и харизматични. Също по този начин ще окаже благотворно въздействие върху вашето другарство и взаимоотношение със света. Ще сте изпълнени с повече сила, ще се родят нови хрумвания. Звездите ви предлагат да носите карнеол. Този камък ще бъде отличен амулет за вас и ще ви помогне да постигнете вътрешна естетика. Любовният живот при някои тези дни може да бъде много плевел, изключително в случай че сте свободни. Нови лица и познати влизат през огромната врата и всичко, което би трябвало да извършите е да включите прословутия си сексапил.

Благоприятни дни – 30.06; 01.07.

Бъдете деликатни – 29.06.; 04, 05. 07.

Лъв – Тази седмица ще бъдете изпълнени с сила и ще я разпространявате на всички места към себе си. Ще бъдете съсредоточени върху завършването на стартирана работа. Готови сте да извършите крачка напред и да извършите някои промени. Ще можете да решите доста въпроси с рисковия си сексапил. С приятното си и тактично държание ще привлечете благосклонностите на другите хора, а бизнес контактите ще се организират в най-приятелската атмосфера. Не бързайте, събитията могат да се пренаредят и извърнат във ваша изгода. В любовните ви връзки всичко ще върви добре, даже да не е съвършено. Придържайте се към по-малко страсти, повече успокоение.

Благоприятни дни – 29.06.; 02, 03.07.

Бъдете деликатни – 30.06; 01.07.

Дева – Не би трябвало да имате огромни проблеми в работата и бизнес сферата, само че можете да очаквате някои дребни проблеми, които ще ви изнервят и ще ви създадат податливи на прочувствени прояви. Най-добрата тактичност за вас е умерено да си вършите работата и напъните ви ще бъдат оценени. Бъдете търпеливи, интензивността на пристрастеностите последователно ще отслабва. Тази седмица имате всички предпоставки за повече романтика, тъй че с обичания човек може да се насладите на тази обстановка. Дайте късмет на любовта си.

Благоприятни дни – 30.06; 01, 04, 05.07.

Бъдете деликатни – 02, 03. 07.

Везни – Седмицата ще бъде лека и хармонична като цяло за мнозина. Онези, които са подготвени съществено да работят, да преодоляват вероятни трудности, да се отрекат от нещо, ще получат забележими и доста позитивни резултати. Ще бъдете цялостни с сила и подготвени да поддържате връзка с всички към вас. С работата ще се справите доста добре, макар че ще имате повече отговорности, в сравнение с ви се желае. Вашият интерес към противоположния пол ще се усили. Ще покажете досетливост и въображение, с цел да постигнете благоразположението на тези, на които симпатизирате.

Благоприятни дни – 02, 03.07.

Бъдете деликатни – 29.06.

Скорпион – Настъпва относително спокоен интервал. Отношенията в фамилията ще са по-меки и хармонични. Сега би трябвало да обръщате повече внимание на връзките с родители и родственици. Ще бъде елементарно да се разпространявате и да постигнете мечтаните от вас цели. Венера ви оказва позитивно влияние, когато става въпрос за обич и финанси. Наслаждавайте се на дребните неща в живота и няма да сбъркате. Малко шоколад, малко уиски, малко обич, малко отмора и доста другарство с тези, които обичате. Какво ви би трябвало повече от това?

Благоприятни дни – 04, 05.07.

Бъдете деликатни – 30.06; 01.07.

Стрелец –Това е отлично време. Успешно поддържани контакти, пътувания. Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава единствено да поставите акцентите и да свържете всички елементи на пъзела в едно. Имате мощен съдружник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете забележими промени в живота си и това е изцяло допустимо! Имате цел и това е най-важното. Бъдете снизходителни към настояванията на другите.

Благоприятни дни – 29.06.

Бъдете деликатни – 02, 03.07.

Козирог – Добра седмица. Ще почувствате прилив на мощ и сила и затова ще се справите с цялата работа, която поемате. Отделете задоволително време за подсилване на фамилните връзки. Юпитер във вашия знак ви сервира доста неща на сребърен поднос. От вас зависи да изберете какво желаете да вземете. Ще бъдете извънредно изобретателни, красиви и ще излъчвате особена сила. Ще привлечете в живота си други хубави хора, неща и обстановки. Чувствайте се свободни да отдадете цялото си свободно време на другари и близки, тъй като в подмяна ще получите повече, в сравнение с давате. Ще се насладите на всеки миг, който прекарате с тях.

Благоприятни дни – 30.06; 01.07.

Бъдете деликатни – 29.06.; 04, 05. 07.

Водолей – Тази седмица ще бъдете настроени за градивна работа. Ще можете да деянията най-хубавите си настоятелен качества, като твърдоглав труд, усърдие и професионализъм. Трябва да вземате решения по отношение на дълготрайните си проекти. Марс ще ви накара да се отдадете на 100 % на всичко, за което се захванете. Вашата oбщитeлнocт и виcoкo нивo нa aдaптaция ви пoзвoлявaт бъpзo дa нaмepитe допирни тoчки c xopaтa и дa уcтaнoвитe нови кoнтaкти. Ако нямате още сътрудник, звездите ви поучават единствено да се забавлявате и да се радостните с приятелите си и да не се притеснявате за нищо. Любовта ще пристигна в точното време.

Благоприятни дни – 29.06.; 02, 03.07.

Бъдете деликатни – 30.06; 01.07.

Риби – Тази седмица звездите ви дават зелена светлина. Пред вас стоят удобни дни. Стабилизиране на обстановката. Насочете напъните си към дотъкмяване на всичко стартирано. Нови запознанства и благоприятни условия стоят пред вас, тъй че не ги изключвайте, затваряйки се в себе си заради страховете си. Движете се напред самоуверено и напъните ви ще ви донесат това, което търсите. С някого ще станете доста близки. Добре е да поддържате връзка с радостни и дейни хора - техният възторг и оптимизъм ще се предадат и на вас.

Благоприятни дни – 30.06; 01, 04, 05.07.

Бъдете деликатни – 02, 03. 07.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР