Астро-аспекти На 23 януари Венера съвпад Сатурн На 23 януари

...
Астро-аспекти На 23 януари Венера съвпад Сатурн На 23 януари
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 23 януари Венера съвпад Сатурн
На 23 януари Уран излиза от назадничавост
На 25 януари Слънце секстил Юпитер
На 27 януари Венера минава в Риби

Луната през седмицата се движи през знаците – Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 23, 25, 26, 27, 28 (до 11:20ч), 29 (след 11:45ч) януари

На 24 и 25 януари Луната е във водния знак Риби. По лунен ден е уместно подкастряне, само че по лунен знак не се предлага, защото може да се появи пърхот съгласно лунните препоръки.

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 23, 24, 25, 26 (до 10:36ч), 27 (след 10:58ч), 28 (до 11:20ч) и 29 (след 11:45ч) януари

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

23.01. 12:20 - 23.01. 19:37
25.01. 18:12 - 25.01. 20:49
27.01. 23:02 - 28.01. 01:44

Овен – Настроението, с което подхождате към работните въпроси, ще окаже въздействие за тяхното разрешаване през тези дни. Инатът ще играе значима роля през цялата седмица и от вас зависи дали ще му се противопоставите или ще го оставите да повлияе на решенията ви. Спрете да настоявате на своето и приемете мнението на другите. Комуникацията с верните хора и желанието за разговор ще имат доста значимо значение във всичко, което желаете да съумеете. Постепенно се приближавате до някаква цел или жадувана фантазия...

Благоприятни дни – 23
Бъдете деликатни – 26, 27

Телец – Тази седмица ви носи утешение на напрегнати и несигурни обстановки. Можете да се насладите на спокойствието, което ще бъде нарушено единствено от може би непредвидени дреболии. Съсредоточете се върху колегата си, сегашното и бъдещето ви дружно. С навлизането на Венера в знака Риби на 27-ми януари, може да стартира да се оформя скрита романтика. Ако сте необвързани е допустимо да се сближите с човек, който ще бъде във вашето приятелско обграждане, само че в случай че възнамерявате да се хванете с някой, който към този момент има сътрудник, избийте го от главата си.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете деликатни – 23, 28, 29

Близнаци – Толкова сте заети, че съвсем забравяте за потребностите си. Дори да се чувствате уплашени, не забравяйте, че след бурята идва хубавото време. В живота си е доста належащо всеки ден да намирате най-малко минута за себе си. За благополучие след сряда ще се върнете към доста по-вълнуващи неща –любовния живот, свободното време и опциите за изява на творчеството ви. За необвързаните рискът от време на време носи облага. Бъдете по-инициативни, поемете този риск и най-сетне поканете вашия обект на кафе.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете деликатни – 24, 25

Рак – Хармоничният аспект сред Слънцето и Юпитер на 25 януари носи триумф, изключително в професионалната сфера. Ще подобрите връзките си с хората, изключително с началството. Има дребна опция за покачване, по-голяма отговорност или нарастване на заплатите. Ако имате личен бизнес, нещата ще ви се развиват добре. Може да се почувствате ядосани на някои хора, от които сте имали по-големи упования. Трябва да изясните обстановка, която сте оставили без отговор. След 27 януари, когато Венера минава в Риби, ще стартира доста добър интервал за персоналния ви живот с доста страсти и мощни усеща.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29
Бъдете деликатни – 26, 27

Лъв – Тази седмица ще можете да извършите избрани по-малки персонални цели и по този метод ще почувствате по-голямо задоволство от живота си. Ще се появят повече благоприятни условия за споразумяване на работните въпроси. Винаги сте подготвени за деяние, само че от време на време някои неща не би трябвало да се прибързват. Когато почувствате, че спринтирате като за съревнование, намалете скоростта. През втората половина на седмицата здравето ви ще бъде доста значимо и би трябвало да обърнете повече внимание, с цел да избегнете ненужни проблеми.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете деликатни – 23, 29

Дева – На работа не обещавайте нищо, което не можете да извършите. Това би имало негативен резултат върху бъдещата ви известност. Приливът на сила, който ви чака, ще бъде същинска премия за вас. През този интервал ще има дни, които можете да посветите единствено на себе си, само че и дни, в които би трябвало да се посветите на други членове на фамилията и приятелите си. Присъствието на Венера в знака Риби от 27 януари ще сътвори плодородна почва за развиване на усеща при флирт или скорошно запознанство. Ако сте необвързани, е допустимо през идващия интервал (от тази седмица) да започнете нова връзка с човек, който ще провокира огромен интерес.

Благоприятни дни – 28, 29
Бъдете деликатни – 24, 25

Везни – Намирате се в миг на застой. Потърсете съвет, когато сте в усложнение, с цел да можете по-бързо да излезете от задръстването. Трябва да бъдете два пъти по-внимателни в работата, с цел да не допуснете неточности. Искате да свършите всичко по-бързо, само че можете несъзнателно да извършите някои пропуски. Бъдете рационални, доколкото можете! Гледайте на нещата умерено и ги решавайте едно по едно. Семейството ви има потребност от вас при започване на седмицата, а вие не сте от хората, които да ги подценен и да им извърнат тил. Не е изключено да завържете доста забавно запознанство, което бързо да прерасне във връзка.

Благоприятни дни – 23
Бъдете деликатни – 26, 27

Скорпион – Тези дни ще би трябвало да положите старания да се концентрирайте върху професионалните си каузи, защото наподобява, че мислите ви ще са по-скоро заети с персоналните. Под лунното въздействие през тази седмица ще почувствате повече прохлада и сила. Този интервал ви дава благоприятни условия да срещнете нови другари или да заздравите към този момент съществуващите. Ако сте необвързани, е доста евентуално в идващия интервал (от втората половина на седмицата нататък) да се появи нова обич, защото наподобява ще срещнете човек, който ще сътвори мощни усеща към вас.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете деликатни – 23, 28, 29

Стрелец – Планетата Марс ще въздейства на вашия знак през седмицата. Под негово ръководство силата, от която се нуждаете отдавна, ще се върне в живота ви. Използвайте умно пристрастеността и силата, които са съсредоточени в тази сила и използвайте тези блага, с цел да напредвате в живота си. От една страна, наподобява, че тази седмица ще има някои отговорности, които няма да можете да избегнете, само че въпреки това, ще имате и красиви, спокойни моменти в персоналния ви живот. Връзката ви с родителите ви излиза на напред във времето и може би нещо се трансформира в техния живот, което визира и вас.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете деликатни – 24, 25

Козирог – През тази седмица е допустимо да имате странни мисли, които да откраднат спокойния ви сън. Не позволявайте на негативизма да влезе в живота ви и вместо това се концентрирайте върху позитивните дребни неща, които ви се случват всекидневно. Съсредоточете се върху любовта и разбирането. През седмицата отделете повече време за фамилни занимания и прекарвайте повече време дружно. Тези дни може да извършите от дълго време планувана покупка, инвестиция или даже да придобиете спомагателен приход от нов източник на работа.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29
Бъдете деликатни – 26, 27

Водолей – Първите дни на тази седмица ще бъдат спокойни, само че и скучни. Всичко ще върви съгласно вашите проекти без непредвидени отклонения. Наблегнете на творчеството, която в последно време се е трансформирала във ваша мощна страна и не забравяйте работата в екип. В четвъртък обаче обстановката може да се промени и ще би трябвало да се справите с остра смяна в проектите си, които сте имали за края на седмицата и за уикенда. Може да помислите да инвестирате дребна сума пари в възстановяване на дома си.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете деликатни – 23, 29

Риби – Седмичният хороскоп подсказва, че би трябвало да избягвате несъгласията в общуването с непосредствен човек. Избягвайте ненужните разногласия. Планетата Сатурн оказва нездравословно въздействие върху вашите финанси, което може да засегне най-много недомислените покупки. Интуицията ви ще бъде засилена тези дни. Под ръководството на алената планета Марс ще усетите силата и ще намерите изгубената посока накъде да вървите. В същото време може да сте в развой на подготовка за нещо ново, което ще предприемете през идващия месец и по тази причина желаете да посветите повече време на себе си за отмора и развлечение.

Благоприятни дни – 28, 29
Бъдете деликатни – 24, 25
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР