Астро-аспекти На 18 януари Меркурий стационарен, директен На 18 януари

...
Астро-аспекти На 18 януари Меркурий стационарен, директен На 18 януари
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 18 януари Меркурий стационарен, пряк
На 18 януари Слънце съвпад Плутон
На 20 януари Слънцето минава във Водолей
На 21 януари Новолуние във Водолей в 22:54ч

Луната през седмицата се движи през знаците – Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 16, 19, 21, 22 януари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –16, 18, 19, 22 януари

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

17.01. 16:28 - 17.01. 19:34
19.01. 12:10 - 19.01. 21:13
21.01. 17:53 - 21.01. 20:30

Овен – Една щастлива седмица в прочувствен проект. Венера в удобна позиция към вашето слънце оказва помощ в връзките с сътрудниците и усилва пристрастеността. Трябва да се пазите обаче от неподходящия пренос на Меркурий, който може да докара до разногласия с сътрудници, началници и изобщо спорове на работното място. Юпитер обаче ви подсигурява поддръжка, шанс и триумф. До май ще ви поддържа за реализиране на огромните ви цели! Под въздействието на планетата ще чувствате голяма мощ. Ще ви извърши до краен лимит и ще ви помогне да преодолеете границите си и да постигате триумф един след различен.

Благоприятни дни – 18, 19, 22
Бъдете деликатни – 20, 21

Телец – Първите два дни от седмицата могат да бъдат много напрегнати. Здравето ви може да е също по-деликатно. Под въздействие на Марс ще почувствате повече сила и борбеност. През идващите дни ще имате опция да повлияете на хората към вас, заради което е подобаващ миг да отстоявате своята истина, своите хрумвания. Слънцето може да ви донесе обич или финансова облага с малко старания от ваша страна. За необвързаните Марс ще сътвори благоприятни условия за срещи, стига да предприемете и вие нещо, а не да си стоите на топло вкъщи.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете деликатни – 16, 17, 22

Близнаци – Марс е към този момент пряк и към момента транзитирайки през вашия знак продължава да ви подарява с огромна сила и мощ: сигурно не ви липсват хрумвания и предпочитание да влезете в нови планове, бизнеси. Юпитер в удобна позиция към знака ви също ви съпровожда, подготвен да ви сервира шанса на тепсия и в най-амбициозните планове! Тази седмица обаче ще би трябвало да издържите два по-трудни и напрегнати дни поради опозицията на Луната (сряда и четвъртък), в които настроението ви може да не е изключително положително и може да станете много капризни...

Благоприятни дни – 22
Бъдете деликатни – 18, 19

Рак – Информацията, която събирате по пътя си, може да е тъкмо това, от което се нуждаете, с цел да създадете своето бъдеще. Най-вероятно ще е добре да се свържете с някой с повече власт, който може да ви помогне за всичко, с което вие сами не можете да се справите. Тези дни може да се окажат малко по-тежки за вашия знак заради двойната съпротива към Слънцето и Меркурий... Още повече, че в петък и събота Луната също ще бъде в съпротива към знака ви и ще се чувствате малко вяли, изтощени и апатични. Даже и изнервени. Но не се тормозете: от идната седмица всичко ще стартира да се усъвършенства.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете деликатни – 20, 21

Лъв – Първите два дни от седмицата ще сте още напрегнати и ще се чувствате леко отпаднали. В работата ще можете да разчитате на благосклонността на Юпитер и цялата мощ и сила на Марс, което ще ви разреши да получите справедливо самопризнание. Що се отнася до здравословното положение, то няма да е изключително положително. Времето не е елементарно за вашия знак и във връзка с възприятията: опозицията на Венера носи кавги и разногласия във връзката ви. Ако сте необвързани, няма да е елементарно да срещнете верния човек, само че бъдете търпеливи!

Благоприятни дни – 18, 19
Бъдете деликатни – 16, 17, 22

Дева – Влиянието на Меркурий ще се усеща доста интензивно от вашия знак през идващите дни. Планетата ще повлияе най-много на способността ви за другарство и възприятието ви за комизъм. Определено ще станете център на вниманието на някой, който от дълго време се интересува от вашите полезности. Тази седмица може да ви донесе удобни благоприятни условия. Може да се случи нещо, което да докара до вашето „ събуждане “ за нещо, което се случва към вас. Освободете се от страховете си и самоуверено прегърнете бъдещата си орис.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21
Бъдете деликатни – 18, 19

Везни – Стъпете крепко на земята. Спрете да се тревожите за проблемите на другите хора и се концентрирайте върху личния си живот. Не подценявайте колегата си, който може да бъде най-силната ви опора и консултант в сложни моменти. Ако нямате сега сътрудник, би трябвало да се концентрирайте повече върху своите потребности. Време е да елиминирате отрицателните хора от живота си, които ви крадат от силата. През новата седмица няма да е елементарно за вашия знак да се оправи с множеството професионални проблеми и задължения.

Благоприятни дни – 18, 19, 22
Бъдете деликатни – 20, 21

Скорпион – Дисциплината във вашите финанси ще донесе приемлив интервал в бъдеще. Трябва обаче да се научите да вършиме разлика сред нещата, които са нужни, и нещата, които ще ви доставят единствено кратковременно наслаждение. Меркурий ще работи във ваша изгода, само че неподходящия пренос на Венера, може да внесе в допълнение напрежение в живота ви и персоналните ви връзки. Трябва да внимавате също за здравословното ви положение. Ще преживеете малко „ прераждане “ на нещо, което е значимо за вас.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете деликатни – 16, 17, 22

Стрелец – Благоприятният пренос на Венера към знака ви носи страхотни страсти: планетата на любовта е подготвена да поддържа вашата сантиментална връзка и да ви даде доста пристрастеност. За страдание планетата Марс, към момента ви е в съпротива и ще продължи да ви кара да се чувствате много изтощени и уплашени, изключително на работа... Необвързаните ще сте доста изолирани и това няма да ви разреши да създавате нови запознанства. Няма да е най-щастливия интервал за вас. Вярвайте обаче, че вчерашните фантазии могат да се трансфорат в бъдещето на утрешния ден, в случай че постоянствате в желанието да ги превърнете в действителност.

Благоприятни дни – 22
Бъдете деликатни – 18, 19

Козирог – Меркурий ви оказва помощ да претеглите плюсовете и минусите на всяка обстановка, с цел да създадете верните условия за реализиране на триумф. През този интервал планетата може да ускори желанието ви да харчите извоюваните пари. Внимавайте с разноските си и онлайн извършването на покупки. В средата на седмицата е добре да отделите повече време за отмора и релаксация. Може би желаете да се впускате в ново начинание, към което сте запалени, само че е добре да не поемате ненужни опасности.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете деликатни – 20, 21

Водолей – Влиянието на планетата Меркурий ви затруднява към момента да вземате положителни решения. Под въздействие на лунната позиция ще бъдете малко мързеливи. Проблемите в живота ви могат да бъдат породени и от неправилна връзка, която може да докара до недоразумения основно в работата, само че и в персоналния ви живот. Парадоксално, само че почивката ще усъвършенства качеството на работата ви. Планетите, които въздействат на вашия знак през актуалната седмица, не ви поучават да вземате значими решения. Оставете ги за идната седмица, когато въздействието ще е по-благоприятно.

Благоприятни дни – 18, 19
Бъдете деликатни – 16, 17, 22

Риби – В първите дни на тази седмица би трябвало да се вслушате добре в доводите на близки хора и да преосмислите решенията си. Не очаквайте доста от другите, ще би трябвало да се справяте сами. Споделянето на заниманията, които харесвате, с хората, които обичате, ще бъде алфата и омегата на положителното ви въодушевление тази седмица. Слънцето, когато се откри във вашия тайнствен дом на тайните, ще ви даде прозрението да разберете, че е във вашите ръце да имате нещата, които желаете.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21
Бъдете деликатни – 18, 19
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР