Астро-аспекти На 15 февруари Венера съвпад Нептун На 18 февруари

...
Астро-аспекти На 15 февруари Венера съвпад Нептун На 18 февруари
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 15 февруари Венера съвпад Нептун
На 18 февруари Меркурий секстил Юпитер
На 19 февруари Слънцето минава в символ Риби
На 19 февруари Венера секстил Плутон

Луната през седмицата се движи през знаците – Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден –14, 17 и 19 февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 13, 14, 16, 17 февруари

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

14.02. 01:53 - 14.02. 03:32
16.02. 03:07 - 16.02. 07:01
18.02. 06:19 - 18.02. 07:36



Овен – Като доста ослепителен и деятелен човек, сте склонни да действате изрично и настойчиво, вярвайки, че най-хубавата тактичност е да се върви напред. Ще бъдете на върха, поразявайки със своя оптимизъм, възприятие за комизъм и съобразителност. Имате високо енергийно равнище и успявате да бъдете център на вниманието. Седмицата може да ви донесе секрети срещи или любовни обстановки, които по някаква причина би трябвало да скриете. Атмосферата към Свети Валентин ще бъде извънредно сантиментална и е допустимо да се забъркате в сантиментални истории, които не се знае до каква степен ще ви изведат.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19
Бъдете деликатни – 16, 17

Телец – Енергията на седмицата благоприятства положителните взаимоотношения с другите, само че ще има забавяния и вероятно нужда да прегледате нещо, което сте считали за приключено. Направете всичко допустимо да намерите компромисни решения. От значително значение е да се грижите за здравето си по допустимо най-хубавия метод, до момента в който работите толкоз интензивно. Може да сте малко по-сдържани от нормално през идващите дни, само че това е идеалната опция да извършите интроспекция и да намерите себе си.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете деликатни – 18, 19

Близнаци – Фокусирайте се върху най-важното, защото елементарно може да се разсеете. Събитията евентуално ще доведат до закъснение, което изисква повече самообладание от ваша страна. Емоциите постоянно ще бъдат нещо, което би трябвало да управлявате. Прекрасният секстил на вашия шеф Меркурий с Юпитер в края на седмицата ще ви зареди с оптимизъм и ще ви помогне да оставите проблемите настрани за известно време. Ще окаже позитивно въздействие върху живота ви и бъдещите ви проекти. Възползвайте се от уикенда, в случай че желаете да предприемете пътешестване, с цел да се освежите.

Благоприятни дни – 18, 19
Бъдете деликатни – 14, 15

Рак – Аспектите тази седмица уголемяват опциите ви в работата и проправят пътя за покачване при някои от вас. Дори в по-лошите дни ще имате огромен шанс. Ситуациите може да изискват повече еластичност от нормално. Романтичният съвпад Венера-Нептун, който " оцветява " Свети Валентин ще бъде извънредно удобен за вас и ще ви подари красиви моменти и радостно въодушевление. Личният живот ще ви радва с топлината и комфорта на домашното огнище, където е толкоз прелестно да се приберете след тежките работни дни. В края на седмицата стартира по-оптимистичен и лек интервал за вас.

Благоприятни дни – 13
Бъдете деликатни – 16, 17

Лъв – Ако се чувствате претрупани, направете лист с благоприятни условия и отметнете тези, които реалистично можете да извършите. Ще се справите с всички компликации, при изискване че деянията темперамент и действате интензивно и целеустремено. Бъдете деликатни с недоказаните способи. Съсредоточете се върху реда и по-добрата организация. Съвпадът Венера-Нептун се намира в бранша на вашия хороскоп, обвързван със половото въодушевление, тъй че ще издигне вашето либидо и еротика до нови висоти. Ако сте във връзка, ще се сближите повече с колегата си.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни – 13, 18, 19

 мъж, жена

Дева – Дайте всичко от себе си във всяка задача, само че не се превръщайте в работохолици. Не се пресилвайте повече, в сравнение с би трябвало. Изправени сте пред провокации, които засягат вътрешните ви страсти. Разумно ще е да не приемате персонално отрицателните реакции и дейности на другите. Необвързаните бързат да намерят любовта, само че тя не е като бързото хранене: не можете да си поръчате каквото желаете от менюто, когато пожелаете! Не се опитвайте да задържите това, което ви убягва - времето ще сложи доста неща на мястото си.

Благоприятни дни – 13, 16, 17
Бъдете деликатни – 14, 15

Везни – Мнозина ще могат да преживеят сбъдната сантиментална фантазия през седмицата. Добро време да разширите хоризонта пред себе си и да предприемете някои промени, които обмисляте отдавна насам. Помислете и за здравето си, тъй като то е най-хубавият ви запас. Можете да постигнете всичко единствено в положително здраве. Някои ще реализиран триумфи в професионалната сфера, а триумфът ви е резултат от усърдната ви работа в предходни интервали. Старайте се да завършите всички неща, които сте почнали. Бъдете деликатни към новините, които доближават до вас.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19
Бъдете деликатни – 16, 17

Скорпион – Не е най-хубавото време за деяние - намалете темпото. Вашите най-дълбоки прочувствени потребности може да излязат нескрито. Ако в последно време се чувствате малко задръстени, излезте от черупката си. Този интервал може да съвпадне със събития, които ще ви накарат да загубите религия в себе си. Напуснете зоната си на комфорт и ще се оправите. Съвпадът на Венера-Нептун се случва в най-романтичния дом на вашия хороскоп, тъй че ще ви подари красиви моменти с вашия сътрудник. Погрижете се за себе си и правете това, което в действителност ви харесва и се старайте да си възвърнете силите.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете деликатни – 18, 19

Стрелец – Седмицата стартира с малко повече стрес и напрежение, само че като цяло е идеално време за делова интензивност, решение на правни и други проблеми, както и търсене на нова работа. Във финансовия бранш може да се появят нови благоприятни условия, само че има заплаха да ги пропуснете. Намерете нещо изобретателно и прелестно за правене. Ако сте необвързани, седмицата е идеално време за нови запознанства, срещи и контакти. Общувайте по-ефективно с хората. Любовният радар ще регистрира нови претенденти за сърцето ви.

Благоприятни дни – 18, 19
Бъдете деликатни – 14, 15

Козирог – Седмицата стартира с повече напрежение, само че ще е богата на събития. Меркурий и Венера са най-активните планети през седмицата, формиращи най-вече позитивни аспекти за вашия знак. Вие сте изпълнени с оптимизъм и подготвени да създадете нещо ново, да посеете нещо рационално, положително, дълговечно. Ще можете да подобрите връзките с обществеността, да намерите решения, изключително в случай че сте заседнали в проблеми. Опитайте се да вдъхнете живот на всичките си продуктивни хрумвания, само че си поставяйте единствено действителни цели. Вашето мото в този момент е: " По-малко думи, повече дейности ". Ако делата ви са ориентирани към сътворението, ви е обезпечен шанс.

Благоприятни дни – 13
Бъдете деликатни – 16, 17

 жена

Водолей – Това е мощен интервал, в който би трябвало да извършите всичко допустимо, с цел да завършите висящи планове. Извънредният труд ще ви помогне. Поради някои планетарни аспекти през седмицата, можете да се почувствате извънредно раздразнени и свръхстимулирани. Може да се чувствате претрупани и да желаете да стъпите на по-стабилна и комфортна основа за себе си. Ако нямате бърз триумф, евентуално ще би трябвало да измененията посоката и метода на деяние. Тези дни ще ви бъде мъчно да не се поддавате на отрицателни страсти, само че се самоконтролирайте – това ще ви помогне да се справите с компликациите.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни – 13, 18, 19

Риби – Проявете самообладание - евентуално ще би трябвало да издържите на някои компликации или напън от страна на другите. Не се подвеждайте по непознати препоръки. Повече вярвайте на личните си инстинкти. Добре е да се научите да пренебрегвате дребните неща, които нямат значение. Помислете за някои релаксиращи действия. Това може да помогне за разтваряне на блокажите и да разреши на силата ви да тече по-гладко. Ще се почувствате освежени. Настройте се за промени - тази седмица те ще бъдат удобни.

Благоприятни дни – 13, 16, 17
Бъдете деликатни – 14, 15
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР