Астро-аспекти На 14 юли Слънцето е в опозиция на Юпитер

...
Астро-аспекти На 14 юли Слънцето е в опозиция на Юпитер
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 13 до 19 юли

Астро-аспекти

На 14 юли Слънцето е в съпротива на Юпитер

На 15 юли Слънцето е в съпротива с Плутон

Луната се движи през знаците Овен, Телец, Близнаци и Рак.

Благоприятни дни за подкастряне – 15, 18 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата – 13, 14, 15, 17, 18 юли

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената „ Луна без курс” или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

13.07. 18:55 - 13.07. 20:35

16.07. 06:22 - 16.07. 08:20

18.07. 00:16 - 18.07. 17:25

Овен

Вашата ръководеща планета Марс ви дава доста самонадеяност. Сега можете да вършиме всичко, което желаете. Също по този начин ви оказва помощ при взимане на значими решения. А Венера ви кара да се усмихвате в любовта. Тази седмица са вероятни прозрения, скимване на нови хрумвания. Толкова доста позитивна сила ви слага в удобно състояние и положително въодушевление. Слънцето и Меркурий са в дисонантен аспект по отношение на вашия знак и общуването в някои моменти може да става мъчно. Ако сте умни, ще избягвате непотребните мнения и ще стискате езика си зад зъбите.

Благоприятни дни –16, 17,18

Бъдете деликатни – 13, 19

Телец

Дните ви ще преминат като цяло добре. Можете да се чувствате по-уверени и малко по-склонни да поемате опасности. Ще бъдете подпомагани от Меркурий и Слънцето. Само Марс остава на назад във времето, той стои във вашия 12-ти безоблачен дом и малко отслабва силата ви. Планирайте деликатно бюджета си, защото сте склонни да допуснете непланирани разноски. Интересни срещи и другарство с приятни хора чакат всички Телци, към които в идващите дни ще има засилен интерес от лица от противоположния пол.

Благоприятни дни –19

Бъдете деликатни – 14, 15

Близнаци

Страхотни условия за една сполучлива седмица. Марс ви прави уверени и решителни. Знаете тъкмо какво желаете и по какъв начин да го постигнете. Каквото и да започнете, ще имате шанс и триумф. Лесно ще притегляте другите към вашата идея или убеждения. Не си създавайте непотребни терзания, защото непрекъснатият стрес може да навреди на здравето ви. Въпреки наситеният интервал, въпреки всичко ще имате време за сантиментални срещи - другари от противоположния пол ще търсят връзка с вас и най-вероятно ще ви поканят на среща.

Благоприятни дни –13

Бъдете деликатни – 16, 17, 18

Рак

Марс ще ви насочва разнообразни провокации. Може да има някакви изненади за вас. Това може да бъде малко стресиращо за някои, само че имате задоволително сила и оптимизъм, с цел да виждате и приемате единствено позитивната страна на нещата. Фокусирайте се върху решаването на ежедневните проблеми и довършвайте започнатото. Сега е най-подходящо да планирате почивка със фамилията си или обичан човек. Има огромна възможност за потребни запознанства. Някои Раци ще стартират загадка спекулация.

Благоприятни дни –14, 15

Бъдете деликатни – 19

Лъв

Седмицата за някои Лъвове ще бъде малко повече натоварена. Погрижете се повече за себе си и не се фокусирайте върху другите. Вземете всичко в свои ръце и не се оставяйте някой да ви диктува дейностите и разпоредбите. Не би трябвало да посвещавате други лица в персоналните си проекти и планове, не бъдете прекомерно приказливи, това може да ви навреди доста. Подходящо време да се погрижите за решение на „ висящи “ въпроси, които са били възпрепятствани по една или друга причина или отсрочени в предишното.

Благоприятни дни –13, 16, 17

Бъдете деликатни – 14, 15

Дева

Благодарение на вашата активност, досетливост и креативност, седмицата ще бъде добра за работа и дейности. Може да има щастливи съвпадения, които ще бъдат във ваша изгода. Дръжте очите и ушите си отворени. През първата половина на седмицата са вероятни финансови разноски. Някои завършват значим стадий живота си, не бързайте да вземате решения. Претеглете деликатно всички плюсове и минуси. За фамилните връзки има още доста какво да се желае! Мнозина имат потребност от приятни страсти и нови сантиментални прекарвания.

Благоприятни дни – 14, 15, 19

Бъдете деликатни – 16, 17, 18

Везни

Съдбата дава обещание да ви сервира подарък, а може би освен един. Изненада може да ви чака на всички места, само че най-вероятно там, където минимум бихте помислили. Може да намерите портфейл на пътя или може би някой чужд вас ще ви откри. Бъдете готови за всевъзможен поврат на събитията и не забравяйте да кажете „ благодаря “ на Фортуна. Време е да помислите за себе си. Козметичният салон, солариум и басейн ви чакат от дълго време и гледайки се в огледалото след процедурите, сигурно ще бъдете прелестно сюрпризирани от трансформацията си.

Благоприятни дни –16, 17,18

Бъдете деликатни – 13, 19

Скорпион

Всичко се развива позитивно за вас. Вие имате истински хрумвания и демонстрирате специфични умения, изключително в договарянията. Седмицата благоприятства дейното търсенето на нови планове, създаването на проекти и тактики. Слънцето ви дава доста мощ, жизнеспособност и убеденост. Ако в действителност желаете нещо, ще имате нужната поддръжка. Мнозина интензивно ще потърсят нови финансови източници на спомагателни приходи. В любовта е желателно и да давате, освен да получавате.

Благоприятни дни –19

Бъдете деликатни – 14, 15

Стрелец

Трябва да обмислите и рационализирате методите на своята работа, да завършите започнатото. Опитайте се да говорите по-малко и да действате повече, с цел да реализирате проектите си. За някои от вас втората половина на седмицата ще бъде обвързвана с нови благоприятни условия по отношение на работата или в персонален проект. В идващите дни имате поддръжката на Марс. Вашата жадност за живот и оптимизъм въодушевяват хората към вас и вие сте добре пристигнали на всички места. Венера изпраща прелестни хора по вашия път. Те могат да станат значими за вас в близко бъдеще.

Благоприятни дни –13

Бъдете деликатни – 16, 17, 18

Козирог

Тази седмица ще почувствате леко напрежение и съпротивлението на средата, тъй като Марс е в площ към вас, а Слънцето е в под напрежение аспект с Плутон. Вероятно ще има доста безредици и би трябвало да покажете какъв брой сте гъвкави. Изправяте се пред нови провокации, които изискват бързи дейности. Не разчитайте на случайността, а единствено на себе си. Само вие сте в положение независимо да се ориентирате в протичащото се. Грижете се повече за себе си. Не подценявайте здравето си.

Благоприятни дни –14, 15

Бъдете деликатни – 19

Водолей

Времето е уместно за осъществяване на вашите проекти и създаване на нови тактики на работа. Марс ви прави доста решителни, любопитни, отворени към света и постоянно подготвени да опитате нещо ново. Освен това ви дава нов подтик, религия, мощ и прилична доза предприемачески дух. Правете единствено верните неща, другото ще се подреди. Венера е в тригон към вас и ще ви носи своята поддръжка. Планетата на любовта ще ви подари с обич, което не значи безусловно да срещнете нов любовен сътрудник. Приятелите и фамилията също ви носят такава.

Благоприятни дни –13, 16, 17

Бъдете деликатни – 14, 15

Риби

Вашето Слънце е в съразмерен аспект към Юпитер и Плутон. По-специално Плутон ви прави уверени и мощни, а Юпитер ви кара да светите щастливо. Като цяло ще доминира положителното въодушевление. Просто се чувствате добре и по тази причина всичко ви е елементарно. Вниманието ви тази седмица ще бъде ориентирано към реализирането на някои стремежи. Не се изключва да имате някои здравословни разстройства. Според събитията проектите може да се трансформират, а задачите ще бъдат изяснени, бъдете по-смели и проявете въображение.

Благоприятни дни – 14, 15, 19

Бъдете деликатни – 16, 17, 18
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР