Астро-аспекти На 11 ноември Слънце в съвпад с Меркурий в

...
Астро-аспекти На 11 ноември Слънце в съвпад с Меркурий в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 11 ноември Слънце в съвпад с Меркурий в 17:23ч

На 12 ноември в 15:36ч има Пълнолуние в символ Телец.

Марс секстил с Юпитер в 20:22ч

На 13 ноември Меркурий секстил със Сатурн в 16:36ч

Слънце секстил с Плутон в 19:58ч

На 14 ноември Меркурий в тригон с Нептун в 00:35ч

Венера в площ с Нептун в 19:08ч – визира финансовите и сантименталните връзки.

Както се вижда в средата на ноември се оформят като цяло градивни и хармонични аспекти и можем да поемем глътка въздух. Времето е удобно за коригиране на неточности, за развиване на стартирани планове, за възобновяване на изгубени връзки, за прекратено съдействие. По прочувствена точка е времето на пълнолунието, когато нараства емоционалността. По това време зачестяват и пътните произшествия. Добре е в дните към пълнолуние да се заобикалят хирургичните интервенции (с изключение на животоспасяващите), защото се усилва кръвозагубата.

Меркурий остава назадничав до 20 ноември. В този интервала няма смисъл да стартирате нови бизнеси и планове, да регистрирате компания, фондации, брак, да правите покупко-продажби, да сключвате контракти, да набирате нови чиновници, да стартирате нова работа. Не би трябвало да купувате скъпи неща, в това число всяко електронно съоръжение – смарт телефони, таблети, компютри, битова техника, коли.

Луната през седмицата минава през знаците Телец, Близнаци, Рак.

Благоприятни дати за подкастряне – 14, 16 и 17 ноември

Времето, в което Луната се движи на луфт не би трябвало нищо значимо да се подхваща, да не се подписват контракти, не е добре да стартирате работа на ново място. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор.:

12.11. 17:49 - 13.11. 10:47

15.11. 13:41 - 15.11. 18:16

17.11. 22:16 - 17.11. 23:58

Овен – Вашите страсти са топли и мощни, само че от време на време можете да бъдете доста настойчиви в тяхното проявяване. Изпитвате мощна потребност от независимост, само че понякога би трябвало да оставате сами. Важно е да разберете главния приоритет в живота си, да осмислите нещата. Можете да намерите изява в творчеството, изкуството, в случай че се обърнете към гениите си. Творческата ви сила набира мощ и фокус. Отношенията с противоположния пол са хармонични и не са обременени със съществени проблеми. Вие сте общителни, радостни, цялостни с оптимизъм, притегляте другите към себе си.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете деликатни – 16, 17

Телец – През този интервал звездите и планетите ще ви оказват помощ да си поставите нови цели, както и да завършите всички най-важни неща. Ключът към триумфа ще бъде упоритата работа. Отлагането би трябвало да се заобикаля и да не се оставяте на мързела. Ще имате незабавни задания, които в действителност би трябвало да довършите. През идващите дни би трябвало да сте извънредно внимателни и деликатно да проверявате информацията и обстоятелствата. Има огромен риск от неточности, както и от обстоятелството, че някой съзнателно ще се опита да ви подведе или да злоупотреби с вашето доверие. Не изпускайте от взор сферата на персоналния живот. Звездите ще ви оказват помощ в търсенето на сродна душа. Приятно преживяване в персоналния и любовния ви живот.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете деликатни – 11, 12

Близнаци – Цялата седмица за Близнаците ще бъде сполучлив интервал. Ще бъдете решителни и упорити в постигането на задачите си. В същото време не би трябвало да се стартират нови неща, само че за стартирали към този момент планове е вероятен сериозен прогрес. Изглежда, че съвсем сте престанали да цените любовта и грижите, които ви дават обичаните хора. Затова обръщайте повече внимание на околните си и бъдете по-често с тях. Не би трябвало да се страхувате от промени в персоналния живот. Те ще бъдат за положително. В общуването с другите би трябвало да бъдете по-искрени, отворени, да споделят своите страсти и усеща. Ще има опция за подсилване на любовта, другарството. В любовните връзки на представителите на този знак се чакат огромни триумфи.

Благоприятни дни – 17

Бъдете деликатни – 13, 14

Рак – Първата половина на седмицата дава обещание да бъде продуктивна и много сполучлива. Не би трябвало да вършиме нещата небрежно. Необходимо е да се подхожда отговорно към всичко, обвързвано с финансите. Нивото на стресът ще бъде по-висок, само че имате задоволително сили, с цел да се справите с всичко това. Не позволявайте на страстите да ви ръководят. Ако би трябвало да се откажете от някои предварителни проекти, макар желанията си, не се обезсърчавайте и не се разстройвайте. Ако започнете да вършиме покупки, рискувате да се увлечете и да превишите бюджета си. Животът е в разгара си: в случай че не се прозявате, можете да се забавлявате.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете деликатни – 16, 17

Лъв – Тази седмица евентуално леко ще намалее трудовият ви възторг. Причината за това може да е дребна свада с шефовете, неодобрение от сътрудник или прояви на есенна меланхолия. Някои ще бъдат в тъмно положение на духа. Ако спрете и анализирате обстановката, ще разберете, че въобще няма причина да ръмжите и сами разваляте настроението си. Звездите настоятелно поучават да не поддържате връзка с токсични хора. Трябва да се научите по какъв начин да разпознавате енергийните вампири и да се защитавате против тях, с цел да поддържате положително въодушевление и самочувствие. В любовната сфера шансът ще е на ваша страна. Романтични срещи, любовни самопризнания - всичко това може да бъде сполучливо.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете деликатни – 11, 12

Дева – Понякога просто сте захласнати от работа. Не се претоварвайте и не забравяйте да намирате време да се отпускате. Трябва да подредите личните си мисли в ред. Ще можете сполучливо да разрешите всички проблеми, свързани с парите. Тази седмица ще ви даде удобни благоприятни условия за развиване на вашите финансови каузи. Разбира се, нищо няма да се случи без вашите лични старания и твърдоглав труд.
Съпротивлявайте се на отчаянието - всички компликации са краткотрайни. В някои случаи е належащо да извършите съдбоносен скок напред, с цел да постигнете задачата си. Анализът и проучванията са вашите опорни точки и в тези области просто няма да имате равни. Не си коства да стартирате нови каузи в този момент, само че не отлагайте започнатите.

Благоприятни дни – 11, 12, 16, 17

Бъдете деликатни – 13, 14, 15

Везни – През новата седмица има доста неща за извършване, както в професионалната сфера, по този начин и в всекидневието. Пазете добре тайните си и не споделяйте проекти за бъдещето, тъй като враговете и недоброжелателите не спят. Избягвайте несъразмерното доверие и се пазете от хора с подправена еднаквост. Има възможност да пропуснете някакви периоди. От сряда силата на звездите ще стане по-положителна, което ще способства за появяването на шанс във всички области на живота. Съсредоточете се върху любовта си. Успешно ще се развиват връзките с противоположния пол. Не е изключено да завъртите длъжностен флирт и сантиментални връзки на работното място.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете деликатни – 16, 17

Скорпион – Бъдете подготвени за прозата на живота и ежедневните компликации. Използвайте тези седем дни, с цел да изчистите висящи каузи и да планирате нови.
Има хора в обкръжението ви, които ви нервират толкоз доста, че сте подготвени уверено да прекъснете връзките с тях. Но в този момент не е време за фрапантни ограничения. Бъдете общителни, дейни и не се поддавайте пред сложните моменти. Въпреки това измежду сътрудниците е по-добре да се избегне несъразмерната искреност. Не забравяйте, че вашият персонален живот и проекти за бъдещето не са тематики за разискване по време на работната отмора. Колкото по-малко знаят за вас, толкоз по-добре. Любовната връзка тази седмица на мнозина може да им наподобява като окови към врата - би трябвало да сте по-толерантни, с цел да не потопите „ кораба на любовта “.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете деликатни – 11, 12

Стрелец – Тази седмица дава обещание да бъде много стресиращо време за вас. Ще имате доста задания или отговорности, осъществяването, на които ще бъде значимо през тези дни. В множеството случаи те ще бъдат свързани с пари, което ще изисква по-голяма централизация и деловитост при използването им. Заемете се с тези неща, които отлагате от дълго време! Избягвайте спорове и разногласия непременно, без значение какъв брой сте ядосани или разочаровани, защото това несъмнено ще е загуба на време и сила. Предстои среща или събиране за прелестен (или важен) мотив. Любовта ще бъде значим фактор за положителното ви въодушевление. И тя несъмнено ще участва в живота ви. В събота опциите за осъществяване на сантиментални проекти са огромни.

Благоприятни дни – 17

Бъдете деликатни – 13, 14

Козирог – През седмицата се усилва вашата обществена и професионална претовареност. Това е интервал на персонална отговорност и опция да се подходи самоуверено към реализирането на започнатите планове. По-важните събития, които ще преживеете през идващите дни, ще бъдат свързани с вашия професионален или обществен живот. Може да се разстроите от новините за човек, който познавате. Ще би трябвало да извършите повече за решение на проблемите вкъщи. Това може да е неотложен ремонт или покупка на предмети, уреди. Повече връзка, усмивки, срещи - всичко това ще бъде от изгода за вашата кариера и персонален живот.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете деликатни – 16, 17

Водолей – Като цяло имате седмица натоварена и това ще се отрази на прочувственото ви положение: ще бъдете нервни, чувствителни. Някои хора ще ви бъдат прекомерно натоварващи психически или прочувствено. Способността ви да възприемате действителността обективно в този момент е понижена. Ще имате повече работа и повече задания на работното си място. Възможно е да има промени и да получите късмет за професионално израстване. Избягвайте да сключвате покупко-продажби, да подписвате значими документи и деликатно работете с такива, проверявайте цялата информация. За да избегнете спорове, стеснете кръга си от другари. Същото се отнася и за определяне на контакти с близки: другият взор към живота може да стане „ ябълката на раздора”.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете деликатни – 11, 12

Риби – През тази седмица се концентрирайте върху значимите каузи. Много неща отиват последователно към довеждане докрай. Ще би трябвало да деянията самообладание и да покажете схващане за дейностите на хората към вас. Моментите на стрес и напрежение, които пораждат през седмицата, ще бъдат свързани с вашите страхове за бъдещето. Някои събития могат да ви разочароват или разстроят, само че други могат да ви дадат вяра за по-добри времена. Съвсем ненадейно ще намерите истински решения на остарели проблеми. Вземайте решения единствено по тези въпроси, за които сте сигурни, че имате благоприятни условия, време и запаси за решение. Уикендът дава обещание да бъде положителен и мощно сантиментален.

Благоприятни дни – 11, 12, 16, 17

Бъдете деликатни – 13, 14, 15
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР