Астро-аспекти На 11 март Меркурий секстил Плутон На 11 март

...
Астро-аспекти На 11 март Меркурий секстил Плутон На 11 март
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 11 до 17 март

Астро-аспекти

На 11 март Меркурий секстил Плутон

На 11 март Венера влиза в символ Риби

На 17 март Слънце съвпад Нептун

Луната през седмицата се движи през знаците –  Овен, Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 11, 12, 14, 15, 16 март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 11, 12, 13, 14, 16 март

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

12.03. 13:09 - 13.03. 02:29

15.03. 00:30 - 15.03. 05:17

17.03. 06:44 - 17.03. 11:42

Овен – Вие сте като чист динамит и не можете да седите мирни. Няма да ви липсва нито сила, нито хъс, с цел да се изправите пред всяко предизвикателство, което поражда и да излезете спечелили от всяка обстановка. Ще имате опция да вършиме това, което желаете, без предубеждения, рецензии и непознати отзиви, които не ви подхождат. Знаете, че сте особени и истински и в това е най-голямата ви прелест. Пътят е отворен пред вас. Започвате да се фокусирате от ден на ден върху това, което обичате, тъй като любовта балансира вашите трептения.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете деликатни – 11, 12, 17

Телец – Започвате седмицата с известна неустойчивост, когато няма да ви е елементарно, само че с течение на дните ще откриете, че всичко си идва на мястото, а шансът взема решение в последният миг да ви последва. Сякаш ориста ви дава златна опция, освен да работите за фантазиите си и да съумеете, само че и да се изправите, когато предприемате неверни стъпки, които ви отдалечават от същинското ви благополучие и да ви върне в правия път. Време е да не мислите за нищо друго с изключение на за себе си и да не се влияете от мненията на други хора.

Благоприятни дни – 17

Бъдете деликатни – 13, 14

Близнаци – През тази седмица ще имате особено подушване, с цел да зърнете всяка забавна опция, която се изпречи на пътя ви и невероятна скорост на рефлексите, с цел да се възползвате оптимално от нея. На работното място няма да отдавате прекомерно огромно значение на фрустрациите, които от време на време може да изпитвате. Знаете, че имате нужните качества, с цел да подобрите последователно обстановката си. В момента нямате причина да поемате безразсъдни опасности. Отделете повече време за себе си, прочетете хубава книга, отидете на масаж или се разходете измежду природата.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете деликатни – 15, 16

Рак – Звездната сила подтиква ентусиазма и желанието ви да се движите, да излизате и да вършиме нови неща, които ви отдалечават от рутината. Ще знаете по какъв начин да спечелите хората и да получите това, което желаете. Кажете довиждане на паниките, които държаха сърцето ви свито в пестник. Доверявайте се повече на интуицията, тъй като това, което чувствате, е вярно и годно. Дори хората към вас да не ви поддържат или даже да се пробват да ви отклонят от пътя ви, бъдете сигурни, че сте на прав път. Изпълнете сърцето си с наслада и признателност, позволете на действителността да се промени и най-големите ви фантазии да се осъществен.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете деликатни – 11, 12, 17

Лъв – Ако отделите време, с цел да погледнете ясно действителността на вашата обстановка, това ще ви даде по-добро схващане за тези дребни разочарования, които се натрупват в последно време. Енергията на това време ви приканва да забавите темпото и да замразите нещата, които не са подготвени още да цъфтят. Това е подобаващото време за пауза, забравяйки всички амбициозни желания. Такова спиране разрешава на концепциите да покълнат, на плановете да се трансформират, трансформират. Подобряването на обстановката ви ще би трябвало да бъде премислено в дълготраен проект. Не бързайте ненужно с нещата!

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16

Бъдете деликатни – 13, 14

Дева – Гледайки планетите, които си взаимодействат в небето над вас, има на какво да се надявате. Нова сила ви превзема, без да знаете къде тъкмо ще ви заведе. Ако има един актив, на който постоянно можете да разчитате, това е вашето самообладание. Има дни, в които животът като че ли стартира да ви се усмихва. Започвате да виждате нещата по-ясно, открива се добра вероятност пред вас, в следствие, на което дейностите ви са изобретателни и решенията идват от пространството оттатък мозъка. На прочувствено равнище идващите дни би трябвало да ви оказват помощ да разберете по-добре стремежите си и да ви дадат кураж да извършите някои промени.

Благоприятни дни – 13, 14, 17

Бъдете деликатни – 15, 16

Везни – Някои обстановки, които преживявате, ви оставят без сила, само че идват решения, които ще облекчат терзанията ви. Във ваш интерес е да стоите надалеч от спорове и да спазвате отдалеченост от хора, с които се чувствате напрегнати. Не позволявайте на нищо и никого да ви разстрои. Трябва да измененията метода си на виждане, метода, по който сте работили до момента и метода, по който се отнасяте към избрани обстановки в живота си. Време е за смяна на посоката, нов метод, нещо друго.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете деликатни – 11, 12, 17

Скорпион – Възможно е да имате възприятието, че сте изгубили посоката, не знаете накъде да поемете, само че вашият вътрешен компас ще насочва тъкмо стъпките ви. Малките усъвършенствания, които скоро ще забележите, ще бъдат същински източник на мотивация във вашите очи. Така че не се изненадвайте, в случай че получите нов подтик в близко бъдеще. Преди да можете да разперите криле, с цел да полетите, има няколко неща, които би трябвало да коригирате. Търпението е основно, а практикуването на примирение се свързва с вътрешната мощ. Без значение пред какво се изправяте, не забравяйте, че постоянно има решение, даже и да не го виждате сега.

Благоприятни дни – 17

Бъдете деликатни – 13, 14

Стрелец – Тази седмица би трябвало да ви обезпечи онази инерция и мотивация, които са от значително значение за личностното ви израстване. През идващите дни няма да се страхувате да влезете в борба, в случай че вярвате, че това ще ви помогне да напреднете в живота си. Енергията, която ще демонстрирате, ще бъде изключително потребна за напредъка в кариерата ви. Вашата борбеност, вашата успеваемост и вашата мотивация са качества, които са високо ценени в професионалния свят. Може да ви бъде препоръчана забавна опция.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете деликатни – 15, 16

Козирог – Страстта и желанието, които ще вложите във всичко, което вършиме, ще бъдат ключът към триумфа да ви се усмихне и да постигнете това, което за другите е съвсем невероятно. Вашата дисциплинираност и деловитост ще бъдат от значително значение, с цел да преодолеете трудностите и да не се отказвате. Трябва да зададете целите си, с цел да се освободите от това, което ви пречи да продължите напред и да сте добре със себе си. Слушайте сърцето си, отидете там, където ви изпрати, без значение какви старания изисква.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете деликатни – 11, 12, 17

Водолей – Вие ще бъдете искрящи, остроумни, занимателни и ще можете да убедите другите в каквото желаете. Звездите ви оказват помощ да разрешите някои незавършени каузи, които ви тревожат. Ще се чувствате уверени и решителни и няма да имате нищо срещу да поемате опасности или да залагате на нови неща, които ви харесват. С цялото си създание усещате, че би трябвало да се направи нещо, да се освободите от товара и всички ограничавания, които ви дърпат обратно. Ще се почувствате претъпкани с сила и жизнеспособност, с голям потенциал да се наслаждавате на по-фините неща в живота.

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16

Бъдете деликатни – 13, 14

Риби – Венера покачва вашата харизма и персонален сексапил, като ви оказват помощ да се свържете с хора, които ви отварят нови пътища, които ви вършат щастливи. Трябва да избягате от всички тези страсти, които ви сковават и да излезете самоуверено в света, с цел да блестите блестящо. Можете да срещнете хора, които ви дават друг взор върху живота. Чуйте ги. Всичко, което вършиме, ще бъде благословено от прелестния галактически танц, който имате към вас. Активирате вашите запаси и всичко, което преследвате, ще бъде на една ръка разстояние.

Благоприятни дни – 13, 14, 17

Бъдете деликатни – 15, 16

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР