Астро-аспекти: На 10 август Меркурий в квадратура с Уран На

...
Астро-аспекти: На 10 август Меркурий в квадратура с Уран На
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 10 до 16 август

Астро-аспекти:

На 10 август Меркурий в площ с Уран
На 13 август Марс в площ с Плутон
На 15 август Уран става назадничав
На 16 август Слънцето е в тригон с Марс

Луната се движи през знаците Телец, Близнаци Рак.

Благоприятни дни за подкастряне – 10, 13 и 16 август

Благоприятни дни за боядисване на косата – 10, 11, 12, 13, 15 и 16 август

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената „ Луна без курс” или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

12.08. 10:56 - 12.08. 16:47
14.08. 14:20 - 15.08. 02:37

Овен – Вашата интензивност ще бъде на оптимално равнище! Мнозина от вас ще се опитат да повлияят в задоволителна степен на събитията, протичащи се към вас и да извлекат максимума от тях за себе си. Нужно е да запазите хладнокръвие и да деянията оптималната мощ и самообладание. Всякакви трудности можете да преодолеете, в случай че деянията прочувствено успокоение и неизменност. Отпуснете се повече и правете приятни неща. В персоналните връзки може да има недоразумения заради натовареността ви. Ще би трябвало да вършиме взаимни отстъпки. Обърнете внимание на здравето.

Благоприятни дни –13, 14
Бъдете деликатни – 15, 16

Телец – Тази седмица ще бъде доста сполучлива за вас, изключително във всички тези области на живота и делата, където би трябвало да бъдете дейни и непрекъснати. Не губете времето си за дреболии - фокусирайте се върху главната си активност и задания. Настроението ще е изменчиво. Внимателно следете какво слагате в устата си, другояче съществува риск от струпване на непотребни килограми. Възможно е да има краткотрайно мъртвило във финансовия поток към джоба ви. Краят на седмицата е подобаващ миг умерено да подредите мислите и възприятията си.

Благоприятни дни- 15, 16
Бъдете деликатни – 10, 11

Близнаци – Седмицата може да е напрегната за някои от вас. Старайте се да избягвате напрегнати и конфликтни обстановки. Много е значимо да намерите способи да се отпуснете, да излезете от прочувственото напрежение. Хороскопът ви за тази седмица предлагат повече разходки, медитация, ароматерапия, креативен занимания. Ако мислите да развиете съществуващите взаимоотношения, да ги изведете на ново, по-трайно и съществено равнище (например да мислите за взаимен живот или да имате деца), тогава тази седмица е най-подходящото време за сходни решения.

Благоприятни дни- не
Бъдете деликатни – 13, 14

Рак – Тази седмица би трябвало да "разтоварите " нервната система. Спрете да се тормозите над всяка дреболия, не вярвайте на слуховете и клюките, а също и не се тормозете за това, което е единствено във вашата фикция. Покровителството на Луната ще придаде на този зодиакален знак необикновен сексапил, на който ще бъде невероятно да се устои. Сами ще забележите, че броят на почитателите ви стартира да нараства. Ще има доста шансове да се забавлявате добре. Мнозина ще се почувстват подготвени за нови летни завършения и флиртове.

Благоприятни дни- 10, 11, 12
Бъдете деликатни – 15, 16

Лъв – През последният летен месец е доста по-правилно да забравите за работата (доколкото е възможно) и комфортно да се излегнете на плажа, да мечтаете за нещо, да флиртувате със сладки непознати, наслаждавайки се на мира и самодоволство. Това е единствено един недодялан сюжет какво би трябвало да се направи, с цел да се предпазите от стрес. Тази седмица е подобаваща за любовни промени и опити със стила. В персоналната сфера всичко е безпрепятствено - вашият сексапил и царствената корона на главата ви заслепяват не по-лошо от златото и притеглят почитателите като магнит.

Благоприятни дни- 13, 14
Бъдете деликатни – 10, 11, 12

Дева – Ще имате извънредно сполучлива седмица. Вашият енергиен капацитет ще бъде доста висок, което ще ви разреши да работите неуморно и да не се чувствате изключително изтощени. Освен за работа, ще отделите доста вътрешна мощ и топлота за унищожаване на различията в границите на вашата любовна двойка. Ще разберете, че несъразмерната горделивост е главната спънка за вашето благополучие и тогава ще извършите първата крачка към примирението със своя важен другар/ка. Време е за почивка и да си починете от проблеми и терзания. Отивайки на малко пътешестване, не забравяйте да ревизирате техническото положение на персоналния си превоз.

Благоприятни дни- 10, 11, 15, 16
Бъдете деликатни – 13, 14

Везни –Тази седмица дава обещание да ви зарадва с поредност от приятни събития и срещи. Ще усетите прилив на сила и ще се почувствате в страхотна форма. Очарователни сте и мечтани от своите фенове. По-възрастните Везни не би трябвало да подценяват препоръките на лекарите и да отхвърлят да употребяват предписаните медикаменти. Сега би трябвало да поддържате връзка по-често с другари, фамилията и забавни хора. Но да стоите зад четири стени през лятото е нездравословно. Имате поддръжката на Слънцето и Меркурий.

Благоприятни дни –13, 14
Бъдете деликатни – 15, 16

Скорпион – Тази седмица ще се занимавате с подреждането на персоналното си витално пространство. Промените идват в живота ви и те могат много мощно да обиден целия ви живот в безусловно всяка област. За някои тези промени ще бъдат позитивни, само че за други - не доста. Можете да наречете този интервал от живота отмъщение за греховете или премия за заслуги. Нуждаете се от повече сън и не би трябвало да се отказвате от отмора. Най-добрият тип релакс за вас ще бъде пътешестване из страната, разходка из живописни места, среща с другари или четене на литература, което основава позитивно въодушевление.

Благоприятни дни- 15, 16
Бъдете деликатни – 10, 11

Стрелец – За вас тази седмица ще премине с бързи темпове. Трябва да вършиме доста неща по едно и също време. Ще би трябвало да решите много сложен въпрос, обвързван със фамилните каузи. Ще имате късмет да постигнете забележителен прогрес, просто би трябвало да изберете вярната посока. Излезте отвън града през уикенда да си починете. И никаква работа! Най-много, което можете да си позволите, е да окачите хамак или да се излежавате на шезлонг. Ако към момента не сте ходили на отмора, отправете се към морето.

Благоприятни дни- не
Бъдете деликатни – 13, 14

Козирог – Козирозите няма да са доста дейни тази седмица. Марс и Плутон се срещат в площ. Чувствате се претрупани и непрекъснато предизвикани. По-добре си поемете надълбоко въздух, преди да изпускате гнева си. Материалните компликации евентуално ще зародят вследствие на огромни непланирани разноски. Това не е подобаващият миг за извършване на покупки, защото доста покупки могат да се окажат некачествени или малотрайни. Ще се почувствате малко тъжни, че скоро ще отмине лятото и заради тази причина ще решите да се възползвате изцяло от последните дни на августовската горещина.

Благоприятни дни- 10, 11, 12
Бъдете деликатни – 15, 16

Водолей –Тази седмица ще бъде обвързвана с доста енергична активност, която ще ви донесе огромна изгода, само че в това време ще ви умори доста. Външните условия също могат да попречват реализирането на вашите хрумвания, тъй че е по-добре да не планирате значими неща за този миг. Има смисъл да влагате всичките си старания във въпроси, от които зависи домашният уют и комфорт. Дори и да имате съществени различия с колегата си, тези дни се пробвайте да се въздържате от рецензии и изясняване на връзки. Лятото е в разгара си - тъкмо като жаждата на Водолей за завършения!

Благоприятни дни- 13, 14
Бъдете деликатни – 10, 11, 12

Риби – Отделете време, с цел да премахнете дребните недостатъци на всекидневието и тогава спокойствието и хармонията ще се открият до вас. Тази седмица ще донесе доста позитивни прекарвания. Ако към този момент сте в дълготрайна връзка, имате всички шансове да се насладите на цялостна идилия. Преживявате хармонични времена в партньорството си. Ако сте подготвени да отворите сърцето си за ново възприятие, бъдете сигурни, че до вас ще се появи спиращ дъха човек. Романтичното въодушевление ще завладее мозъка и сърцето. Наслаждавайте се!

Благоприятни дни- 10, 11, 15, 16
Бъдете деликатни – 13, 14
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР