Астро-аспекти 23 март Венера е в секстил Нептун 23 март

...
Астро-аспекти 23 март Венера е в секстил Нептун 23 март
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Астро-аспекти

23 март Венера е в секстил Нептун

23 март Марс в съвпад с Плутон

26 март Слънцето в съвпад с Черната Луна

28 март Венера е в тригон с Юпитер

29 март Венера е в тригон с Плутон

23 март, понеделник, 28, 29 лунен ден – Намаляваща Луна в символ Риби

24 март, вторник, 30, 1 лунен ден – Новолуние (11:29ч) в знака Овен

25 март, сряда, 1, 2 лунен ден - Нарастваща Луна в символ Овен

26 март, четвъртък, 2, 3 лунен ден - Нарастваща Луна в символ Овен

27 март, петък, 3, 4 лунен ден - Нарастваща Луна в символ Телец

28 март, събота, 4-ти, 5-ти лунен ден – Нарастваща Луна в символ Телец

29 март, неделя, 5, 6 лунен ден - Нарастваща Луна в символ Близнаци

Благоприятни дати за подкастряне – 23, 25, 26, 28, 29 март

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената „ Луна без курс” или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

23.03. 16:52 - 25.03. 02:59

26.03. 09:18 - 26.03. 15:38

29.03. 01:06 - 29.03. 04:39

Овен – Решаването на многото проблеми изисква повече старания от обикновено; постоянно нормалните способи не разрешават да се реализиран мечтаните резултати, тъй че би трябвало да търсите нови пътища към задачата. Ще бъде по-трудно да се откри общ език с другите, в сравнение с нормално. Възможни са недоразумения, различия заради дреболии. В любовта не би трябвало да проявявате напън, а тактичност и такт - тогава ще имате късмет за реципрочност.

Благоприятни дни – 29

Бъдете деликатни – 24, 25

Телец – През седмицата ще се появяват доста нови задания, всяка от които изисква внимание и с цел да ги разрешите, би трябвало да положите старания. Това мощно може да ви изнерви. Ще изпитате „ пролетна отмалялост “, която ще ви затрудни да се концентрирате в работата Не градете огромни проекти в професионален проект, защото може да се разочаровате. Действията и постъпките на някой човек ще ви разочароват. Не прекалявайте с финансовите разноски през идващите седем дни.

Благоприятни дни – 23

Бъдете деликатни – 27, 28

Близнаци – Тази седмица надали ще бъде толкоз безоблачна, колкото бихте желали. Възможни са някои неприятни произшествия, недоразумения. Юпитер и непредвидимият Уран ще ви накарат мощно да се фокусирате върху деловите (бизнес) проблемите. Може да се почувствате много подценени, тъй че напрежението по време на работа ще бъде извънредно високо. Не пускайте хапливия си език в деяние, тъй като ще изпаднете в още по-големи проблеми.

Благоприятни дни – 24, 25, 26

Бъдете деликатни – 23, 29

Рак – Слънцето в Овен ви носи прогрес в кариерата, само че Марс в Телец споделя друга история. Ще имате ежедневни трудности, които ще би трябвало да преодолеете. Необходимо е да се мобилизирате, тъй като събитията ще бъдат много динамични и ще изискват от вас да сте по-стабилни и да сте подготвени да реагирате на всевъзможни обстановки. Финансовото състояние е нестабилно, тъй че по-добре да не харчите доста пари в този момент.

Благоприятни дни – 23, 27, 28

Бъдете деликатни – 24, 25, 26

Лъв – Ще има много компликации, само че вие сте мощни и ще съумеете да ги преодолеете. Всичко ще е наред, единствено пътеката е малко по-неравна, в сравнение с си мислите. Стремете се към обективност и не подценявайте личното си самочувствие. Възможно е да получите значими вести или да станат значими събития. Развитието на финансовата сфера ще е малко непредсказуема. Съсредоточете се върху значимите неща във вашия дом и семейство. Мъжете ще бъдат по-активни в дейностите си, тъй като доста неща зависят от тях. Вдъхвайте кураж на близките, по този начин и вие ще поддържате своя дух непреклонен.

Благоприятни дни – 24, 25, 26, 29

Бъдете деликатни – 27, 28

Дева – Ще би трябвало да се примирите с някои от рестриктивните мерки, които са наложени. Избягвайте споровете. По-добре е да не предприемате решителни дейности. Вие сте изтощени и равнищата на силата ви са ниски, което ви прави податливи на заболявания. Опитайте се да успокоите нервността си и да не пренасяте проблемите си от работата (или паричните) вкъщи, тъй като това би могло да скапе връзките, които изграждате от дълго време, което не би било добре.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете деликатни – 23, 29

Везни – По-голямата част от седмицата се развива удобно. Прекарвате времето си доста ползотворно: бързо се справяте с най-различни неща, решавайте проблеми, които в последно време тормозят вас и вашите близки. Плановете за бъдещето може да се трансформират заради налагащите се условия. По-добре е да изберете спокойното движение. Вашата задача е да поддържате естетика в мозъка и тялото, да избягвате нервозен и физически стрес. В любовната сфера обстановката може да се опише с добре познатата сентенция: „ Каквото посееш, това ще пожънеш”.

Благоприятни дни – 29

Бъдете деликатни – 24, 25

Скорпион – Излъчвате сексапил, любезност, привлекателни сте за противоположния пол, само че в този момент не е моментът да се забавлявате. Време е да излезете в таймаут от паниката на света. В тишината на уединението ще бъде по-удобно за душата и тялото. Имате потребност от енергична метаморфоза в другарските редици, където се планува да се направи одит с „ чистка “. Семейните катаклизми наподобяват неизбежни поради срещата на Марс-Сатурн тази седмица във вашия фамилен бранш. Не е нужно обаче да замязя на военна зона! Бъдете сдържани и толерантни. Всичко тече, всичко отминава.

Благоприятни дни – 23

Бъдете деликатни – 27, 28

Стрелец – Седмицата ще бъде сполучлива, в случай че не се страхувате от решителни дейности. Дойде време да измененията нещо в живота и сега това може да стане бързо и с минимални компликации. Някои положителни вести ще ви върнат вярата и вярата в по-доброто бъдеще. Старайте се да поддържате положително въодушевление и мислене, избягвайте скептицизма и меланхолията. Вашето благополучие не е в реализирането на кариерни упоритости, а в подреждането на персоналния и фамилен живот.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете деликатни – 23, 29

Козирог – Това е удобна седмица за решение на някои на практика въпроси. Не се лутате в облаците, гледате на нещата реалистично. Ще усетите прилив на сила и жизнеспособност. Трябва да разрешите някои значими проблеми, да премахнете трудности от пътя си, които отдавна ви пречат да продължите напред. Меркурий в Риби прави приказлив езика ви, което ще ви накара да кажете нещо, за което елементарно бихте могли да съжалявате.

Благоприятни дни – 23, 27, 28

Бъдете деликатни – 24, 25, 26

Водолей – Бъдете търпеливи и положителни. Понякога могат да зародят компликации, само че вие не губите убеденост в триумфа. Седмица на самоконтрол и взимане на решения. Преди да започнете нещо значимо, преценете всички способи, без да бързате и деликатно обмислете всичко до най-малкия подробност. Самият ви организъм ви подсказва, че е време да намалите темпото, тъй като силата ви е ниска и сте уязвими към болести. Почивайте и спете колкото може повече.

Благоприятни дни – 24, 25, 26, 29

Бъдете деликатни – 27, 28

Риби – През седмицата могат да зародят усложнения и ще се наложи да действате бързо. Най-вероятно те няма да са толкоз съществени, колкото наподобяват на пръв взор. Освен това сигурно ще има хора, които желаят да ви оказват помощ да се справите с проблемите. Лесно можете да попаднете под въздействието на другите. Най-вероятно ще ви бъде мъчно да контролирате страстите си и да разгледате рационално обстановката.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете деликатни – 23, 29
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР