Астро-акценти На международната сцена тази и другата седмица са възможни

...
Астро-акценти На международната сцена тази и другата седмица са възможни
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии


Астро-акценти

На интернационалната сцена тази и другата седмица са вероятни огромни проблеми като военни спорове, напрежение в интернационалните връзки. В страни с несигурно държавно управление може да има оставки. Възможни са стачки, митинги.

Емоционалното положение на хората е несигурно, тъй че ще има задоволително аргументи за спорове, спонтанни и недомислени дейности.

От 14 до 17 януари е добър интервал за търговия и бизнес, да се водят договаряния, да се подписват контракти, да се разпространяват хрумвания. От 18 януари до 21 януари вероятността от неточности и неверни калкулации се усилва, има огромен риск от измами.

Ще има геомагнитни дни, които в допълнение ще въздействат отрицателно върху нервната, сърдечно-съдовата система.

Внимание!!! Влиянието на всеки един аспект стартира дни преди датата и продължава дни след нея.

На 14 януари Меркурий образува съразмерен аспект с Нептун – Аспектът усъвършенства интуицията, проницателността и креативното въображение. Това са дните на креативно израстване, положително време за хора с креативен специалности, тяхното ентусиазъм ще получи нов подтик. Появява се предпочитание за лирика и красиво изложени мисли. Изящната словестност може да се прояви в любовно пояснение или в писането на лирични стихове. Също по този начин този аспект ни настройва към изящните изкуства, към хубостта. Доверявайте се повече на интуицията и вътрешния си глас.

На 18 януари Венера образува тригон с Марс – Този аспект е подарък за нас. По това време се усилва шансът за сантиментални запознанства. Нови любовни импулси, полово увлечение към другия пол, позитивно разбиране на близките, блян към естетика, към деликатност. Благоприятно за хората на изкуството, които внасят наслада в живота на хората.

На 18 януари Меркурий образува съвпад с Плутон - Енергиите на този аспект оказват помощ на умствената централизация. Това е интервал за откриване на секрети и разрешаване на загадки. Бъдете деликатни, в случай че в този миг сте в контакт с управляващите или хора, от които желаете да скриете нещо, с цел да не се изпуснете. Всяка информация може да се употребява като оръжие и операция против вас. Съхранявайте персоналната си информация, документи, персонални данни, защитете компютрите, файловете си.

На 19 януари Слънцето образува площ с Уран – може да се отрази неподходящо върху държанието на хората, също върху здравословното положение, може да донесе проблеми от психо-емоционален темперамент. Непредсказуемост на събитията, множеството, от които могат да бъдат крайни и шокиращи. Могат да пораждат неочаквани сантиментални влечения, само че те няма да са дълготрайни и устойчиви. В някои случаи ще докара до разрушение на фамилии. С изключително внимание да се ползват разпоредбите за сигурност при работа с електрически уреди и съоръжения, химически субстанции. Ако е допустимо отменете за друго време полетите със аероплан.

На 20 януари в 11:01ч Слънцето минава в символ Водолей. Хората ще имат по-голямо предпочитание да бъдат свободни, самостоятелни. Трудно ще търпят окови и ограничавания. Дипломация, автентичност, словоохотливост, предпочитание за промени, новости, демократични правила ще излязат на напред във времето.

Благоприятни дати за подкастряне – 15 (след12:45ч), 16, 17, 18 (до 14:39ч)

Луната се движи на луфт - в тези часове не предприемайте нищо значимо, не подписвайте документи, не сключвайте контракти, не правете скъпи покупки.

14.01.2019 17:57 - 14.01.2019 20:32

16.01.2019 20:35 - 17.01.2019 03:01

19.01.2019 03:33 - 19.01.2019 05:45

Овен – Тази седмица ще се впуснете с възторг в работата. Това е удобен астрален интервал за бизнес каузи, за нови планове и инициативи. Много е значимо да бъдете внимателни, да не бързате да вземате решения и деликатно да обмисляте всяка стъпка. Междуличностните взаимоотношения ще бъдат малко напрегнати. Нервността и стресът могат да бъдат най-вредните съперници за вашето здраве. Марс във вашия знак ще ви прави импулсивни. Някои ще са изкушени и склонни към невярност. Помнете, че сте пристигнали на този свят, с цел да сте щастливи и трудностите са част от играта на живота. Мнозина ще се радват на среща с другари, споделените моменти с обичаните хора и ще бъдат доста щастливи.

Благоприятни дни – 17, 18

Неблагоприятни дни -14, 19, 20

Телец – Ще започнете да гледате към бъдещето с повече оптимизъм. Избягвайте несъразмерното его и прекомерната раздразнителност в връзките с другите, тъй като бихте могли да имате проблеми. Не се изолирайте от хората повече от нужното, тъй като може да изпаднете в меланхолия. Също по този начин не се потапяйте прекомерно доста в проблемите си, пробвайте се да живеете по-социално тези дни и да търсите компанията на другари и същества, които ви обичат. Ако вашият сътрудник изисква повече внимание или да бъдете по-емоционални, ще би трябвало да се погрижите за него и да се посветите на обичания човек. Във физически аспект ще би трябвало да намалите равнищата на стрес, като налегнете на физически действия, фитнес и да спите задоволително време.

Благоприятни дни – 19, 20

Неблагоприятни дни -15, 16

Близнаци – Звездната ви карта дава обещание шанс и разцвет през тази седмица. Трябва да се придържате към определената посока и да отделяте време да извършите това, което е в действителност значимо за вас. Добро време за нови неща, нови планове, всичко, което може да докара до резултати в бъдеще. Някои ще имат предложение за работа, което ще разшири икономическите и професионалните им благоприятни условия. Средата на интервала може да стане напрегната заради огромния брой каузи, които се натрупват. Но вие не би трябвало да се паникьосвате. Внимателното отношение към отговорностите ще донесе триумф. Нужно е да се преценяват рисковите стъпки, в противоположен случай спонтанните дейности могат да доведат до задънена улица.

Благоприятни дни – 14

Неблагоприятни дни – 17, 18

Рак – На работа ще би трябвало да се опитате да подобрите концентрацията си, в случай че не желаете да имате някои проблеми. Доброто потребление на времето и фокусирането върху ежедневните задания ще подсигуряват една седмица без трудови спорове и положителни резултати. Благоприятно разрешаване на конфликтни обстановки. За да избегнете неприятности би трябвало да разрешите противоречивите моменти с мирни средства. Неясните моменти към нещо ще стартират да се проясняват. Има възможност някои от вас да получат непредвидени пари. В здравословно отношение може да изпитвате дискомфорт в някои от дните. Обърнете внимание на тази част от тялото, която ви основава проблем и се отнесете съществено. Могат да пламнат искрите на любовта.

Благоприятни дни – 15, 16

Неблагоприятни дни – 14, 19, 20

Лъв – Добро време за промени. Успех ще постигнете, единствено в случай че знаете тъкмо какво желаете. В някои дни ще имате по-голямо напрежение. Много е значимо да не пренебрегвате трудовите си отговорности. Уверете се че вършиме нещата добре и поддържате положителни връзки с вашите сътрудници. Някои непредвидени обстановки или непредвидени разноски ще ви накарат да загубите надзор и самообладание. Желанието да бъдете постоянно прави във всичко може да ви сътвори спорове с колегата ви. Необходимо е да бъдете толерантни. Няма вероятности за започване на нова връзка за тези, които са сами, само че във всеки случай няма причина да сте тъжни, просто би трябвало да останете спокойни. Минали и някогашни другарства могат да се появят в тези дни, само че няма да се сътвори същата прочувствена връзка както в предишното.

Благоприятни дни – 14, 17, 18

Неблагоприятни дни – 15, 16

Дева –Може да възникне обстановка, в която ще би трябвало да се върнете към делата от предишното, с цел да поправите неточности и грешки. Пренебрегването на отговорностите може да докара до печален резултат. Приятелското отношение към близките ще помогне за изглаждане на споровете. С съобразителност и мъдрост ще можете да излезете от сложните обстановки и да намерите най-хубавите способи за реализиране на задачите. Ще бъдете в положение да положите основите за бъдещи достижения. Хороскопът ви демонстрира, че тази седмица ще преживеете някои напрегнати моменти, артикул на вашите безредици, които ще ви създадат малко нападателни. Вселената има проект за вас, който би трябвало да оставите да се случва.

Благоприятни дни – 15, 16, 19, 20

Неблагоприятни дни – 17, 18

Везни – Работният климат в службата няма да бъде доста добър тази седмица, някои завистливи сътрудници ще ви докарат неприятно въодушевление. Старайте се да не попадате в провокации или полемики, които да навредят на положителното ви показване на работното място. От друга страна ще се чувствате изтощени от дългите дни на упоритата работа. Трябва да си вземете отмора, в случай че е допустимо за няколко дни, това ще ви направи да се почувствате доста добре. Ако някой ден от седмицата ви завладее горест и се почувствате меланхолични, пробвайте се бързо да излезете от тази обстановка. Идете да потърсите компанията на хора, които желаете и които могат да покачат настроението ви. Забавлявайте се. Ако имате връзка, нещата ще вървят добре, съвместимостта ви ще е съвършена.

Благоприятни дни – 17, 18

Неблагоприятни дни -14, 19, 20

Скорпион –Седмицата като цяло се обрисува да е сполучлива. Ще бъде допустимо да се разрешат насъбраните проблеми или да се стартира пътя към авансово поставената цел. Благоприятно време, когато всевъзможни хрумвания могат да бъдат приложени и да получите дарове от ориста за вашата дейна работа. Трябва да слушате вътрешния си глас. Интуицията ще ви подскаже излаз от сложни обстановки, а претеглените решения ще ви спасят от бъдещи проблеми. Благоприятно е за съществени инициативи и да се стремите към промени към по-добро. Ще ви оказват помощ вашата увереност и съобразителност. В необикновени обстановки не би трябвало да разчитате на общоприети решения. Силата на волята и даже хитростта ще ви оказват помощ да станете водачи, само че би трябвало да действате почтено, в противоположен случай в бъдеще може да има компликации.

Благоприятни дни – 19, 20

Неблагоприятни дни -15, 16

Стрелец – Според вашата астрологична карта ще би трябвало да се изправите пред една сложна седмица, без доста благоприятни условия. Липсата на хрумвания и неналичието на изясненост в задачите ще бъде непрекъсната наклонност през тази дни. Ще почувствате нуждата от някакви промени, търсене на нови хоризонти. Бъдете внимателни в разноските. Опитайте се да бъдете изобретателни. През този интервал може се насладите на спокойствието на живота. Една позитивна седмица по въпросите на сърцето ви чака. Венера ще транзитира във вашия знак и ще ви направи сияещи. Ще можете да създавате нови другарства и ще подновявате някои остарели. Има наклонност към наддаване на тежестта - поддържайте минимална диета, като избягвате захарта, въглехидратите и мазнините.

Благоприятни дни – 14

Неблагоприятни дни – 17, 18

Козирог – Очертава се една отлична седмица, продуктивна и печеливша, изключително в случай че работите в комерсиалната зона. С някои сътрудници може да се основат напрегнати обстановки. От вас зависи по какъв начин ще се развият тези връзки. Въпреки напрегнатостта ви, ще останете оптимистично настроени. Увереността и спокойната увереност ще ви оказват помощ за постигането на триумф, само че за това би трябвало да изготвите явен проект и да следвате всяка от точките, без да бързате. Нещата ще тръгнат нагоре, само че за това е значимо да се заобикалят стресови обстановки и претоварване. Обърнете внимание и на ставите, които биха могли да ви основат някакъв дискомфорт. Може да почувствате мощно привличане към някой по-специален човек за вас.

Благоприятни дни – 15, 16

Неблагоприятни дни – 14, 19, 20

Водолей – Тази седмица ще се почувствате малко нестабилни. Възможно е да се сътвори напрежение във вашата работна среда, в колектива, в който работите. Трудовите проблеми и другите неща от ежедневния живот, които ви се случват, ще усилят нервността и паниките ви. На някои от вас държанието на колегата ви ще ви се стори необичайно и ще почувствате някои подозрения. Комуникацията няма да бъде лесна, т.е. ще бъде доста мъчно да седнете да говорите и да изясните нещата. Хороскопът ви предизвестява за здравословни проблеми, в случай че не се грижите за себе си. Възможно е обостряне на хронични болести или пострадвания заради немарливост. Постарайте се да подсилите имунната си система.

Благоприятни дни – 14, 17, 18

Неблагоприятни дни – 15, 16

Риби – Тази седмица мнозина ще се почувстват претрупани на работното място, прекалено много неща има за извършване и всичко това може да ви сложи в обстановка на неустойчивост. Нещата ще потръгнат, би трябвало единствено да разберете от кое място да започнете и да следвате проекта. Решавайте проблемите и дилемите една по една. Финансовата обстановка не е най-хубавата и това ви слага в неприятно въодушевление. Внимавайте да нямате отрицателни мисли във връзка с вашето здраве, мислете позитивно и оптимистично. Някои ще се почувстват доста самотни и ще вземат неверни прибързани решения. Ако сте имали проблеми и недоразумения в последно време във връзката си, в този момент ще постигнете баланс и естетика. Време за помиряване.

Благоприятни дни – 15, 16, 19, 20

Неблагоприятни дни – 17, 18
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР