AstraZeneca публикува за своята ваксина срещу COVID-19, заявявайки, че по-скорошен

...
AstraZeneca публикува за своята ваксина срещу COVID-19, заявявайки, че по-скорошен
Коментари Харесай

Ваксината на AstraZeneca е само 76% ефективна според нова информация

AstraZeneca разгласява за своята ваксина против COVID-19, заявявайки, че по-скорошен разбор демонстрира, че имунизацията е на 76% ефикасна в предотвратяването на развиването на признаци на COVID-19. Това е лек спад то 79-те %, които компанията посочи в известие от по-рано тази седмица, както и доста по-ниска стойност от успеваемостта, която беше оповестена при кандидатстването на имунизацията за утвърждение.

Оценката на ефикасността на имунизацията се основава на промеждутъчен разбор, употребяващ данни, събрани до 17 февруари. Но прибавянето на повече данни, събрани след тази дата, демонстрира, че имунизацията може да била ефикасна от 69 до 74 %, както излиза наяве от писмо от самостоятелния комитет за наблюдаване на клиничните изпитвания и обявено от The Washington Post. Панелът „ мощно предлага “ информацията да бъде публикувана на необятно равнище.

Въпреки откритията, имунизацията на компанията към момента остава доста по-ефективна в предотвратяването на предаването на вируса по отношение на 50-процентната граница за резултатност, която Американската администрация по храните и медикаменти съобщи, че чака от имунизациите против COVID-19 предходната есен. Федерален чиновник е декларирал пред The Washington Post, че решението на AstraZeneca да разгласява единствено данните, които демонстрират по-висока успеваемост на имунизацията ѝ, може да бъде съпоставено с държанието на студент, който лъже майка си за триумфа в курса.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР