Астралните близнаци Азис и ДесиСлава, които преди години бяха изключително

...
Астралните близнаци Азис и ДесиСлава, които преди години бяха изключително
Коментари Харесай

Азис със скъсани чорапи на рождения си ден

Астралните близнаци Азис и ДесиСлава, които преди години бяха извънредно близки другари, а след това се скараха грубо, отпразнуваха разграничени рождените си дни и даже без да си честитят. Днес кралят на фолка стана на 41 години, а младата майка Деси чества кръглите 40 лазарника.



Сутринта тя подари на фамилията си-втория наследник Борис и баща му Благой Найденов, а вечерта е на работа в столичен клуб. Утре музикалните срещи с ДесиСлава не престават, тъй като в Деня на дамата тя е посетител на две поп-фолк празненства в Пловдив. Градът е обвързван с огромна част от живота на певицата, тъй като дълги години го бе избрала за собствен дом. В събота вечер тя ще радва с шлагери своите фенове в Стара Загора.


Азис пък призна на празника, че доста се надявал кожата му да избелее, когато пораснал, само че това по този начин и не се случило. В обществените мрежи той получи поздравления от Мария, само че и провокира усмивка измежду своите почитатели. Изпълнителят се пусна със скъсани чорапи и разгласи, че няма да ги хвърли, тъй като са му обичани, а просто ще си ги зашие. Надяваме се обаче да получи нов чифт за рождения си ден, тъй като дупката е прекомерно огромна, пък и не отива на краля на фолка да върви със зашити чорапи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР