Aston Martin ще предлага на пазара паралелно коли със и

...
Aston Martin ще предлага на пазара паралелно коли със и
Коментари Харесай

Всички нови модели на Aston Martin ще бъдат хибридни

Aston Martin ще предлага на пазара редом коли със и без хибридна система.

Още по тематиката
Volkswagen ускорява позициите си на пазара на камиони

Германската компания купува 16.6% от щатската Navistar
7 сеп 2016
Хиперавтомобилът на Aston Martin и Red Bull излезе от конспиративност

От колата ще бъдат създадени до 150 бройки
14 юли 2016
Mercedes-Benz построява цех за мотори в Полша

Проектът е на стойност 500 млн. евро, само че реализирането му зависи от държавната помощ
12 май 2016
Автосалон Женева 2016: Бъдещето е на дребните и компактните кросоувъри

Суперспортни модели блестяха под светлината на прожекторите в Швейцария
19 мар 2016
Aston Martin може да построи цех в Македония

Страната е предложила положителни условия на английския производител на коли
11 яну 2016

Бртианският производител на спортни коли Aston Martin има желание да включи хибридна технология във всеки един от своите модели, написа Financial Times. Изпълнителният шеф на автомобилната компания Анди Палмър удостовери информацията, като разясни, че задачата им е този план да бъде изпълнен " доникъде на 20-те години ".

Стратегията на Aston Martin

Британската компания ще се концентрира върху производството на електрически и полухибридни модели. Предприетите стъпки на Aston Martin наподобяват все по-обащаващи, защото държавното управление във Англия има намерение да забрани продажбата на коли, отделящи високи равнища на нездравословни излъчвания във въздуха, а от 2040 година да е разрешена продажбата единствено на хибридни модели. Франция пък възнамерява да забрани всички коли с мотор с вътрешно горене.

Вече няколко компании за произвеждане на коли водят сходна политика, с цел да не нарушават въведените ограничения, които не разрешават отделянето на нездравословни излъчвания във въздуха. Сред тях е и шведската автомобилна компания Volvo, чиито публични представители неотдавна оповестиха, че всеки техен модел от 2019 година ще бъде хибрид или електрически. Единствената разлика сред решенията на двете компании е, че Aston Martin ще оферират хибридните модели като желан вид пред колите без хибридна система. Палмър изясни, че до 2020 година към четвърт от колите ще бъдат електрически без бензинов мотор.

През последните години английската компания претърпя солидни загуби, само че към този момент се възвръща. Миналата седмица сдружението усили упованията си за облагата си за тази година, откакто за първото полугодие на 2017 година регистрира облага от 21.1 млн. евро преди данъчно облагане. Успешното показване на компанията се дължи на обновяването на спортните модели, проектирането на седани и спортни коли с мотор в средата. Сред проектите на компанията е да показа за първи път новия модел електрически седан през 2019 година, увери изпълнителният шеф Палмър.

Сами ще си създават електрическите системи

Aston Martin към този момент няма да закупува електрически системи от колегата си Daimler. Палмър разкри, че занапред нататък компанията ще има лично произвеждане на електрически системи за ръководство, както и на моторите V12. От компанията възнамеряват да закупуват електрически елементи отвън Европа и да сглобяват колите в Обединеното кралство. Спортните коли с мотор в средата, които ще са конкурентни на различен авто производител Ferrari, ще бъдат проектирани с по-малкия по мярка мотор V6. Палмър допуска, че дълго чаканият състезателен модел DBX ще бъде приключен през 2019 година и е допустимо да бъде с хибридна система. Той счита, че този модел е " освен моден и първокласен, само че е и удобен, подобаващ за фамилии и виновен към околната среда ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР