ASTON MARTIN разкри първите скици на специална концептуална разработка, предназначена за употреба

...
ASTON MARTIN разкри първите скици на специална
концептуална разработка, предназначена
за употреба
Коментари Харесай

ASTON MARTIN за небето

ASTON MARTIN разкри първите скици на специална концептуална разработка, предназначена за приложимост не на стандартно асоциираните с производителя на луксозни спортни коли пътища, а в небето. Volante Vision Concept е взаимна разработка на легендарната автомобилна марка с Cranfield University, Cranfield Aerospace Solutions и Rolls-Royce, и има за цел да показва по какъв начин би изглеждало едно първокласно въздушно траспортно средство.

Триместният ASTON MARTIN Volante Vision Concept е автономно транспротно средство с хибридна задвижваща система и с функция за отвесно политане и кацане, предназначено за приложимост както в града, така и за междуградски пътувания, в луксозна конюнктура и без тапи.

От ASTON MARTIN разясняват, че в плана на концептуалната разработка Volante Vision са използвани всички достояния на компаниите участници по повод на космическите и самостоятелните технологии, електрификацията и присъщи за автомобилния производител дизайн и стилистични решения.

“С непрекъснатото увеличение на населението в градовете, задръстванията в обитаемоте места ще стават все по-сериозни ”, разяснява Анди Палмър, президент и изпълнителен шеф на ASTON MARTIN. “Трябва да потърсим алтернативни решения, с цел да понижим тапите, да намалим замърсяванията и да подобрим мобилността. Въздушните пътувания ще бъдат решителна част от бъдещето на транспорта, а Volante Vision Concept е върховото решение за първокласна подвижност. ”
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР