Aston Martin обяви, че съвместно с EON Productions- компанията отговорна за

...
Aston Martin обяви, че съвместно с EON Productions-
компанията отговорна за
Коментари Харесай

Нов ASTON MARTIN DB5 от GOLDFINGER срещу 2.75 млн лири

Aston Martin разгласи, че взаимно с EON Productions- компанията виновна за поредицата за Джеймс Бонд, ще възроди емблематичното DB5 от кино лентата Goldfinger.

Лимитираната серия от 25 представителя на DB5 ще включва коли, които ще бъдат реплика на именитата кола на Джеймс Бонд от 1964 година, като всеки един от тях ще получи функциониращи детайли от шпионското транспортно средство, в това число ротиращ се регистрационен номер, и ще бъдат изпълнени единствено в един цвят- Silver Birch, както е оригинала.

След първичната си поява в Goldfinger, Aston Martin DB5 се появява още в шест кино лентата за Джеймс Бонд- Thunderball (1965), GoldenEye (1995), Tomorrow Never Dies (1997), Casino Royale (2006), Skyfall (2012) и Spectre (2015).

Всеки един от представителите на лимитираната серия DB5 Goldfinger ще коства 2.75 млн британски лири, първите доставки към клиенти се чака да бъдат осъществени през 2020 година, а бъдещите им собственици няма да имат право да ги управляват свободно по международните пътища.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР