Астероид с размерите на огромен хладилник може да падне на

...
Астероид с размерите на огромен хладилник може да падне на
Коментари Харесай

Ден преди изборите в САЩ: Голям астероид може да удари Земята - slava.bg

Астероид с размерите на голям ледник може да падне на Земята един ден преди президентските избори в Съединени американски щати, твърди американският астрофизик Нийл Деграс Тайсън, съобщи bgonair.bg

“Астероидът 2018VP1 – галактическа канара с размерите на голям ледник, се носи към нашата планета със скорост над 25 хиляди благи в час. Може да падне на Земята на 2 ноември, ден преди президентските избори в САЩ”, написа ученият в профила си в Instagram.

Астероидът не е задоволително огромен, с цел да аргументи съществени вреди, сигурен е Тайсън.

"Така че, в случай че краят на света пристигна през 2020 година, виновността няма да е във Вселената”, споделя той, представен от БГНЕС.

Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат на 3 ноември, като към този момент е почнало предварително гласоподаване в няколко щата. Настоящият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп се кандидатира за втори мандат и ще се бори за поста с претендента на демократите Джоузеф Байдън.

Ще бъде определен освен президентът на Съединени американски щати, само че и една трета от Сената, цялостният състав на Камарата на представителите, както и редица губернатори и хиляди чиновници на локалните законодателни и изпълнителни органи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР