Астън Вила стана поредната жертва на неадекватната употреба на системата

...
Астън Вила стана поредната жертва на неадекватната употреба на системата
Коментари Харесай

И Джерард скочи на ВАР: Колко време е нужно, за да се преразгледа една ситуация?

Астън Вила стана следващата жертва на несъответстващата приложимост на системата за видео-арбитраж в Англия, като този път това коства класирането на отбора на 1/16-финалите на ФА Къп.

Повече от 200 секунди арбитрите на срещата с Манчестър Юнайтед умуваха по какъв начин да анулират попадението на Дани Ингс през второто полувреме, като най-после по този начин и не стана ясно кое е предиздвикало Майкъл Оливър и компания да анулират гола.

„ Колко време е нужно на ВАР? Бяха нужни 3 минути и половина на съдиите, с цел да вземат решение, откакто прегледаха 2 или 3 неща в обстановката “, сподели Стивън Джерард, представен от Sky Sports, разяснявайки обстановката.

Той по-късно призна, че няма какво друго да стори, с изключение на да одобри решението, само че през последните години се натрупаха толкоз доста противоречиви обстановки, че мнозина се питат, за какво въобще се постанова технология, която не се употребява, съгласно упованията.

В последна сметка и продължи напред, а играчите и почитателите на „ виланите “ ще би трябвало да преглътнат и това оскърбление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР