Астън Вила сложи край на горчивата си серия без победи.

...
Астън Вила сложи край на горчивата си серия без победи.
Коментари Харесай

Горчивата серия на Астън Вила приключи, Кристъл Палас с драматичен успех

Астън Вила постави завършек на горчивата си серия без победи . Бирмингамци се разсъниха в точния момент и завоюваха дербито на дъното против Норич. Минималният триумф с 1:0 оказа помощ на селекцията на Дийн Смит да стигне до единствено точка отдалеченост от избавителното 17-то място. В воин за домакините се трансформира резервата Конър Хуръхан в 64-ата минута. Голяма част от гола беше направен от Джак Грийлиш, който увлече със себе си част от съперниковата защита. Последва пас към краткотрайно непокрития халф, който с съвършен изстрел не остави късмет на " канарчетата ".
 Евертън победи Бърнли с 1:0 във Висшата лига
Карлето зарадва " Гудисън Парк ", Евертън леко се отдалечи от зоната на изпадащите

" Карамелите " завоюваха семейството си на Бърнли с 1:0

Кристъл Палас също се поздрави с победа на " Боксинг дей ". " Орлите " завоюваха градското дерби с Уест Хям, а още по-сладкото за тях бе, че триумфът пристигна след цялостен поврат. Роберт Снодграсс даде задатък на гостите в 57-ата минута. Чейку Куяте обаче възвърне паритета, наказвайки своя някогашен клуб. Така огромната драма настъпи в последната допустима секунда. Ганаецът Джордан Аю направи нещо, привидно допустимо единствено в игрите от поредицата FIFA, откакто слаломира сред четирима от бранителите на Уест Хям, а по-късно приключи с технично копване в мрежата на Хименес. Успехът остави селекцията на Рой Ходжсън на осмото място в таблицата, до момента в който Уест Хям е с точка над зоната на изпадащите.
 Борнемут и Арсенал приключиха 1:1 във Висшата лига
Борнемут и Арсенал не се победиха в треньорския дебют на Микел Артета

Двата отбора приключиха при еднакъв резултат 1:1

В последния дуел от този часови период, Шефийлд Юнайтед и Уотфорд приключиха при тъждество 1:1. Двата отбора сътвориха забавното в тази среща до паузата, когато паднаха и двете попадения. Деулофеу даде задатък на " стършелите " в 27-ата минута, в 36-ата Оливър Норууд беше прецизен от дузпа.
 Четвърта загуба в шест кръга за Челси, ненадейно проваляне за
Четвърта загуба в шест кръга за Челси, ненадейно проваляне за " сините " на " Стамфорд Бридж "

Чиста победа за Саутхемптън

АСТЪН ВИЛА - НОРИЧ 1:0

КРИСТЪЛ ПАЛАС - УЕСТ ХЯМ 2:1

ШЕФИЙЛД ЮНАЙТЕД - УОТФОРД 1:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР