Астън Вила продължава с фантастичното си представяне в Премиър лийг

...
Астън Вила продължава с фантастичното си представяне в Премиър лийг
Коментари Харесай

Вила продължава без грешка, повали и Лестър

Астън Вила продължава с фантастичното си показване в Премиър лийг и записа четвърта поредна победа. Рос Баркли вкара гол в 90-ата минута и донесе триумфа с 1:0 при гостуването на. По този метод Вила към този момент е на второ място в класирането с цялостен актив от 12 точки - с една по-малко от лидера Евертън, който обаче е изиграл мач повече.

Лестър започва сезона с три победи и 12 вкарани гола, преди да допусне тежка загуба с 0:3 от вкъщи. Днес " лисиците " още веднъж не съумяха да се разпишат на своя стадион, а повода е мощната игра в отбранителен проект на Вила. Отборът на сподели друго лице спрямо историческия погром над (7:2), само че още веднъж стигна до трите точки и мениджърът на бирмингамци има от какво да е удовлетворен.

Лестър беше без контузените и Чаглар Союнджу, което даде късмет като титуляри да стартират и новото попъление от Фофана. Вила излезе със същите 11, които започнаха против Ливърпул.

" Лисиците " имаха доста сполучлива серия от резултати против този противник, само че бързо стана ясно, че този път бяха надхитрени.

Премиър лийг 5 кръг, неделя 18 октомври  Лестър Сити 0:1краен резулат  Астън Вила
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР