Астън Мартин взе решение относно Ланс Строл, който се контузи

...
Астън Мартин взе решение относно Ланс Строл, който се контузи
Коментари Харесай

Астън Мартин обяви кой ще кара в Бахрейн

Астън Мартин взе решение по отношение на Ланс Строл, който се контузи при случай с велосипед и изпусна предсезонните проби в Бахрейн. Друагата седмица следва и първия формален старт, още веднъж там. Ако канадският водач не е в положение да кара другата седмица в първия кръг от международния шампионат на Формула 1 в кокпита му ще седне Фелипе Другович - бразилският първенец от Формула 2, който го към този момент го размени на тестванията.

Бразилският водач е запаса на отбора на Астън Мартин дружно с Щофел Вандоорн. Белгиецът е по-опитен, само че бе в Южна Африка за конкуренциите от Формула Е там. Имаше и слух за Себастиан Фетел, който от екипа не отхвърлиха изрично. В последна сметка обаче взеха решение да се спрат на разумния вид – Другович.

An update on our driver line-up for the.

The team will continue to give Lance every chance to race, pending recovery from his injury. Should he not be fit to compete, then Felipe will drive the AMR23 alongside Fernando.
— Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team (@AstonMartinF1)
В късото си известие от Астън Мартин показват, че ще сторят всичко допустимо Строл да кара в Бахрейн. Официално няма никакъв коментар по отношение на тежестта на травмите на канадеца. Коментира се само, че е с контузия на китка. От тима даже не обсъждаха слуховете, които се популяризират по отношение на контузията на Строл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР