Астън Мартин планира такова развитие на своя AMR23, че до

...
Астън Мартин планира такова развитие на своя AMR23, че до
Коментари Харесай

Шефът на Астън Мартин: Още не можем да мечтаем за подиум във всяко състезание

Астън Мартин възнамерява такова развиване на своя AMR23, че до края на сезон 2023 две трети от колата ще бъдат изменени. Отборът впечатли с представянето си на предсезонните проби и в първия кръг от спортната година в Бахрейн. Фернандо Алонсо се качи на подиума, Ланс Строл бе шести и целият екип празнуваше бурно след финала. Шефът на тима Майк Крак обаче предизвести отбора да не се отнася след първия старт за 2023-та.

„ Започваме сезона с добра база. Това е изключително значимо в изискванията на лимитирани бюджети. Положението става доста комплицирано, в случай че би трябвало да оправяш проблеми “, разяснява Крак.

„ Не би трябвало да губим почва под краката си и незабавно да мечтаем за сцени. Знаехме, че скоростта ни не е неприятна, че имаме мощно спортно движение, само че толкоз доста неща можеха да се объркат. Честно казано, две обиколки след старта не си мечтаех за подиум. Видяхме какво стана с Шарл [Льоклер] – не трябва да се не помни, че и такива неща се случват. Така че фантазиите са позволени, само че прогнози по-добре да не се вършат. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР