Аспарух Никодимов коментира добрата серия на любимия си ЦСКА, в

...
Аспарух Никодимов коментира добрата серия на любимия си ЦСКА, в
Коментари Харесай

Аспарух Никодимов: Само с желание срещу Лудогорец няма да станат нещата

Аспарух Никодимов разяснява положителната серия на обичания си ЦСКА, в която тимът се намира в последно време.

Ето какво сподели легендата на " армейците " пред " Тема: Спорт ":

" Показаното през второто полувреме с Етър ми хареса. През първата част тактиката трябваше да се съблюдава - да приспиш съперника. Но от време на време такова приспиване може да ти коства и скъпо - да приспиш и себе си. Като ти вкарат един гол и се наредят откъм гърба - няма връщане. В последните два мача бяха вкарани 8 гола, което не е малко, само че въпреки всичко е с тимове от долната половина на класирането. Така би трябвало да е и в първата шестица. Сега ни чака подобен дуел с Берое. Момчетата би трябвало да внимават заралии да не си го изкарат на нас, откакто паднаха от Витоша.

Отпуснеш ли се, става неприятно. Сега, в случай че се вземат и идващите два дуела, ще се набере инерция преди мача с Лудогорец за купата. Това няма да е неприятно за самочувствието на играчите. Дано да стане. Защото единствено с благопожелание няма по какъв начин да се случи. Те и Левски имаха огромно предпочитание да бият Лудогорец, само че видяхме какво се случи. Нападението към този момент влезе в час, положително е. В средата на терена нещата още не ми харесват. Трябва да се работи по-бързо, по комбинативно. Халфовете да поемат по-голяма отговорност. Да стартират да вкарват и те. Да влизат от задна позиция. Да оказват помощ на офанзивата.

Антов и Турицов ми харесват. Турицов записа няколко следващи мача към този момент. Момчето го хвърлиха напряко в клетката с лъвовете на дербито с Левски, само че той не се уплаши. Да не престават по този начин ", сподели Никодимов. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР