Аспарух Никодимов анализира представяне на ЦСКА-София. Той акцентира върху голяма

...
Аспарух Никодимов анализира представяне на ЦСКА-София. Той акцентира върху голяма
Коментари Харесай

Никодимов: Малинов е национал на България и не е сериозно да е резерва на Пинто

Аспарух Никодимов проучва показване на ЦСКА-София. Той подчертава върху огромна част от своето изявление по отношение на миналото дерби с Лудогорец, както и върху решението на Милош Крушчич да оставя на пейката Кристиан Малинов. Ето какво показа той пред сътрудниците от " Тема Спорт ".
 Черно море - ЦСКА-София 0:2 @@@
" Няма по какъв начин ЦСКА да има искания, в случай че не сътвори голово състояние. Един удар от фаул и това е. Двубоят бе по-голям за ЦСКА, само че тимът не го изигра като подобен. За каква купа може да става въпрос, откакто те не съумяват да се уцелят на терена?! Съперникът ти е в тежък цикъл, ротира състава и отново не можеш да го биеш, нито да му наложиш напън. Всякакви искания оттук нататък са без покритие ", проучва Паро.

" Прави неприятно усещане отношението към Малинов. Той играе много по-добре от Пинто. Но пък може треньорът мощно да има вяра в ориста. Малинов реши един мач от пейката и Крушчич може да си е помислил, че всякога ще става по този начин. Малинов е национал на България и не е съществено да е запаса на по-слабия от него Пинто.

Още повече, че не виждам никакви причини в тази обстановка да бъде налаган чужденецът. Особено пък този сезон, в който Пинто не играе нещо особено, да не забравяме, че даже не се разчиташе на него в част от акцията. В последна сметка треньорът си взема решение, пък и ние не знаем по какъв начин упражняват Малинов и Пинто. Но все пак цялата обстановка е доста странна ", недоумява легендата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР