Асоциацията за защита на потребителите (АЗП) категорично подкрепя предложението на

...
Асоциацията за защита на потребителите (АЗП) категорично подкрепя предложението на
Коментари Харесай

АЗП: Плащанията към фирмите за вземания да бъдат преустановени до 1 юли

Асоциацията за отбрана на потребителите (АЗП) изрично поддържа предлагането на Националния щаб за битка с ковид за краткотрайно прекъсване на активността на организациите за събиране на вземания, така наречен колекторски компании.

В допълнение асоциацията упорства да бъдат отсрочени заплащанията на вноски към тях без лихви до 1 юли 2020 година Същото да важи и за компаниите за бързи заеми. По този метод ще се даде глътка въздух на хората, изключително тези, които са останали без работа и приходи по време на изключителното състояние. Вчера се стигна до арести в град Царево, откакто десетки роми от махалата в града нaпaднaха oфиc нa фирмa зa бързи крeдити.

" Факт е, че служители на реда са арестували чиновници на колекторска компания, които в 21:00 ч. са влезнали в махалата. Този случай слага редица въпроси като да вземем за пример способите на деяние на тези компании, чиито чиновници навестяват длъжниците си късно вечер. Това е и доказателство, че активността на тези компании в този момент нагнетява в допълнение напрежение в обществото, която може да докара до отрицателни последствия ", пишат от АЗП.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР