Асоциацията на ветераните на Реал Мадрид подава ръка на бившия

...
Асоциацията на ветераните на Реал Мадрид подава ръка на бившия
Коментари Харесай

Бивш сръбски национал от Реал М.: Изнемогвам! Живея ден за ден

Асоциацията на ветераните на Реал Мадрид подава ръка на някогашния си футболист Предраг Спасич. В края на 2022 година в изявление за испанския Relevo сърбинът приказва за тежката финансова обстановка, в която се намира.

" Имам потребност от помощ. Живея ден за ден... Трябва да си мощен, с цел да преодолееш всичко ", сподели тогава Спасич.

Сърбинът прекара един сезон в Реал. За " Кралете " той има 22 мача. След като чака бутонките, той влага парите си в планове, които се провалят.

Спасич е играл още за Раднички от Крагуевац, Партизан, Осасуна, Атлетико Марбея и Раднички от Белград.

„ Когато приключих кариерата си през 1996 година, се върнах в Сърбия. Тогава започнаха моите проблеми. Компанията, в която вложих, се провали и по-късно бях в сложна обстановка. Трябваше да си диря друга работа, с цел да мога да пребивавам обикновено. Работа, която даже не можех да си показва, че ще правя - в склад. Живея от работа, за която ми заплащат 400 евро на месец. Бях в меланхолия, само че с помощта на лекари и другари, съумях да се измъкна. "

Малко след изявлението с него се свързва асоциация на ветерани от Мадрид, предлагаща помощ.

" Сега съм благополучен, само че може би виновността беше моя. Всичко, което ми се случи, ме удари като гръм и не споделях с никого. Живеех в безмълвие и се затворих в себе си ", сподели Спасич, който преди изявлението с Revolo не се появява обществено към 20 години.

Спасич е роден в Крагуевац, играеше като централен бранител и има 31 мача за националния тим на Югославия.

Журналистите от Revolo означават, че не е било елементарно да се уреди среща с някогашния футболист.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР