Асоциацията на професионалните тенисисти (АТР) започна разследване на смущаващ случай

...
Асоциацията на професионалните тенисисти (АТР) започна разследване на смущаващ случай
Коментари Харесай

АТР разследва бягство на заразен с COVID-19 американски тенисист

Асоциацията на професионалните тенисисти (АТР) стартира следствие на объркващ случай на несъобразяване на играч с протоколите за осъществяване на шампионат в изискванията на пандемията от ковид. Детайлно се преглеждат дейностите на американския тенисист Сам Куери (№49 в света), който мистериозно изчезна от Санкт Петербург, откакто даде позитивен тест за COVID-19.

Бившият полуфиналист на " Уимбълдън " дойде в съветския град в края на предходната седмица за присъединяване в локалния шампионат от категория " АТР 500 ". Той трябваше да играе в I кръг против поставения под №2 Денис Шаповалов, само че в навечерието на мача тестът му за ковид беше позитивна и той беше изваден от конкуренцията. Заразени се оказаха също брачната половинка му Аби и 8-месечният му наследник Форд и съгласно наредбите на АТР тримата трябваше да прекарат 14-дневна карантина в хотел " Четири сезона " в Санкт Петербург.

If the ATP deem Sam Querrey`s protocol breach a major offense and possibly injurious to the tour, which is what their email implies, he could be fined up to $100k and/or suspended from the ATP for a period of up to three years.
— Tumaini Carayol (@tumcarayol)
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР