Асоциацията на хотелиерите в град Тенерифе предложи на Кралската футболна

...
Асоциацията на хотелиерите в град Тенерифе предложи на Кралската футболна
Коментари Харесай

Сезонът в Ла Лига може да завърши на Канарските острови

Асоциацията на хотелиерите в град Тенерифе предложи на Кралската футболна федерация на Испания и управлението на Ла Лига сезонът да бъде доигран на Канарските острови, заяви Marca.

Първенството на Испания бе прекратено на 12 март за два кръга, само че по-късно поради разпространяването на ковид възобновяването на шампионата бе отсрочено за неустановен период.

Ръководителят на асоциацията Хорхе Маричал се е обърнал към ръководителите на испанския футбол и е предложил разновидността за Канарските острови, откакто бъде анулирана карантината.

През 2019 година Канарските острови са били посетени от 15 млн. туристи, по тази причина хотелите са в положение да посрещнат всичките клубове от първа и втора дивизия. Там има и всичката нужна инфраструктура за провеждането на футболни мачове, защото доста тимове избират това място за подготвителните си лагери. На Канарските острови са основани клубовете Лас Палмас и Тенерифе, които сега играят в Сегунда дивисион. Асоциацията също по този начин подсигурява своевременна здравна помощ. На островите има частни лечебни заведения, които са в положение да посрещнат повече от 2 000 индивида. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР