Асоциацията на хореографите в България (АХБ) ще връчи своите престижни

...
Асоциацията на хореографите в България (АХБ) ще връчи своите престижни
Коментари Харесай

Връчват наградите „Златна муза“ за трета поредна година

Асоциацията на хореографите в България (АХБ) ще връчи своите влиятелни награди „ Златна муза " за трета поредна година. Отличията в региона на танцовото изкуство ще бъдат оповестени на публична гала, която ще се състои на 29 април, Световния ден на танца, от 18:00 часа в зала 3 на НДК.

Специално присъединяване в третите Годишни награди „ Златна муза " ще вземе Национален фолклорен отбор „ БЪЛГАРЕ ". Сред останалите изявени гении, които ще бъдат част от събитието, са Ансамбъл „ Чинари ", балет „ Дива ", триото тенори „ Уникалните гласове ", струнен квартет „ Интро " и други. Организаторите готвят още доста изненади за феновете на церемонията, измежду които танц с лазери, типичен балет и хип-хоп танци.

На премиите „ Златна муза " 2019 Асоциацията на хореографите в България ще връчи призове на заслужили български създатели в региона на танцовото изкуство в 11 категории. Сред оценките е и влиятелната „ Награда за изцяло творчество ". Останалите 10 наградата са отдадени на произведения, изяви, достижения и събития, показани за първи път на родната сцена през миналата креативна година.

Церемонията във връзка премиите „ Златна муза " ще се организира във формат церемония вечеря. Желаещите могат да закупят три разнообразни типа куверти на стойност от 40 лева, 80 лева или 120 лева Според своите желания те ще бъдат настанени в главната или във ВИП зоната на зала 3 на НДК. На събитието ще участват редица високопоставени лица от сферата на политиката, стопанската система, изкуството и шоубизнеса.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР