Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд бе обвинена в действие

...
Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд бе обвинена в действие
Коментари Харесай

Съдят асоциацията, раздаваща наградите Златен глобус - slava.bg

Асоциацията на задграничната преса в Холивуд бе упрекната в деяние като картел и непозволена отбрана на членовете си от конкуренция. Това се случи, откакто норвежката световна кореспондентка Керсти Флаа заведе дело против организацията във федерален съд в Лос Анджелис.

Тя твърди, че макар че самата тя написа за Холивуд в изтъкнати норвежки издания, неведнъж й е отказвано участие в асоциацията. В желае си Флаа показва, че организацията непрекъснато отхвърля нови квалифицирани претенденти, чиято работа се конкурира с тази на съществуващите членове.

"Квалифицираните претенденти за приемане в Асоциацията на задграничната преса в Холивуд на процедура постоянно се отхвърлят, защото по-голямата част от 87-те й членове не желаят да споделят или разделят големите стопански изгоди, които получават като такива ", показва репортерката в желае.

Ищцата твърди още, че членовете на организацията се радват на големи привилегии пред своите сътрудници, които вършат същото, само че не членуват в нея, изключително по време холивудския награден сезон, чийто ранни месеци са доминирани от оценките "Златен глобус " като най-виден "предвестник " на оскарите.

В желае се показва също, че "студията стигат надалеч в устрема си да угодят на членовете на организацията, като ги канят да участват на всяка индустриална демонстрация и събитие, и най-важното - като им обезпечават извънредни изявленията със своите най-хубави продуценти, режисьори, артисти и други гении ".

От Асоциацията на задграничната преса в Холивуд към момента не са излезли с коментар по проблема.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР