Асоциацията на брюнетките в България горещо ви приканва да помогнем

...
Асоциацията на брюнетките в България горещо ви приканва да помогнем
Коментари Харесай

Да помогнем на Йоан да продължи да живее

Асоциацията на брюнетките в България горещо ви приканва да помогнем на 2-годишния Йоан Кръстев. Детето е изумено от най-коварната болест, само че в случай че се вземат скоростни ограничения и се подхващат бързи дейности, русокосият ангел има огромни шансове да оздравее.

Йоан се бори с голям израстък на бъбрека, който всеки миг ще даде разсейки. За лекуването на момченцето са нужни незабавно 39 500 евро, които могат да му обезпечат късмет за живот.

Асоциацията на брюнетките в България вкара в акцията по набиране на средства за дребния Йоан Златка Димитрова. Вълнуваща вечер на свещи в изтънчен ресторант със Златка ще получат двама души, които внесат най-вече пари по сметката на дребния Йоан до 4 февруари.

Не може да разгадаем на нито едно дете да напусне този свят, длъжни сме да се преборим дружно! Помогнете ни да спасим Йоан, тъй като интервенцията би трябвало да бъде направена в средата на февруари!, приканва Златка.

 Йоан Кръстев

Вечерята с красивата брюнетка ще се състои на 5 февруари в първокласен столичен ресторант. За да вземат участие, искащите да оказват помощ би трябвало да преведат определена от тях сума по сметката на болното дете и да я изпратят на електронен адрес: [email protected] или да звъннат за повече детайлности на тел. 0888 700 704 – Нина Норд, ръководител на Асоциацията на брюнетките в България.

Ето и сметката на дребния Йоан:

IBAN: BG13UNCR70001522178059 (EUR)
BG52UNCR70001522180655 (BGN)
BIC: UNCRBGSF
Йоан Владиславов Кръстев



Документация на болестта тук!


Благодарим на отзовалите се! Екипът на Съновник.бг също ще се включи в акцията.



Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР