Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) започна информационна кампания с фокус

...
Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) започна информационна кампания с фокус
Коментари Харесай

Асоциацията на българските застрахователи с нова информационна кампания

Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) стартира осведомителна акция с фокус върху имущественото обезпечаване " Застраховка на дома: Запази своя свят ".

Целта е да се разяснят нуждата и изгодите от имуществените застраховки като инструмент за обезпечаване на финансова и житейска непоклатимост. Основните акценти са сложени върху практическите аспекти, свързани с избора на подобаваща за самостоятелната обстановка имуществена застраховка и обявление на вреди. 

Инициативата ще продължи два месеца с редица интензивности, измежду които акция в обществените мрежи посредством страниците на АБЗ във Facebook и Линкедин, игра-тест с награди " Твоето застрахователно IQ: Имуществено обезпечаване " и осведомителни събития.

АБЗ е подготвила поредност от материали, с които се коментират изгодите от имуществените застраховки, главните стъпки при избор и подписване на подобаваща за персоналната обстановка застраховка на дома, типовете имуществени застраховки, предлагани на българския пазар и техните характерности. В идващите дни ще популяризира и първия материал от поредицата - " 5 аргументи да имаме застраховка Домашно имущество ".

У нас под 10 на 100 от жилищата са застраховани. При едно тежко естествено злополучие доста семейства могат да понесат тежки загуби, а няма различен механизъм, с изключение на застраховането, който да подкрепи възобновяване от вредите, показват от АБЗ. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР