Асоциация на студентите-медици гр. Пловдив организира благотворителна кампания за момиченце

...
Асоциация на студентите-медици гр. Пловдив организира благотворителна кампания за момиченце
Коментари Харесай

Да помогнем на малката Ирене да проходи! Студенти от Пловдив с благотворителна акция

Асоциация на студентите-медици гр. Пловдив провежда благотворителна акция за момиченце на 5г на име Ирене, диагностицирано с Детска церебрална парализа и спастична хемиплегия - с неспособност да върви независимо.

За тази цел, с общи старания, всички членове на Асоциацията на студентите-медици България, в цялата страна създадоха мартенички и ще ги продават на селектирани места във София, Варна, Стара Загора и Плевен.

Може да намерите нашите сътрудници, ситуирани на Главната улица против сладкарница Афредо.

Мартениците се продават без заложени цени, което дава късмет на всички вас да бъдете оптимално съпричастни съм благородната идея - да помогнем на едно доста слънчево дете да има пълностоен живот.

Ирене е на пет години и е диагностицирана с Детска церебрална парализа и спастична диплегия – с неспособност да върви сама. Майката на момичето – Вера Андрова, се свърза с нас със вик за помощ – събиране на непостижимата за фамилията и сума от 56 036 $, нужни за осъществяването на интервенция Селективна дорзална ризотомия в Съединени американски щати, от одобрен експерт в тази област – доктор Т.С. Парк, с планувана дата за 2020г., като в случай че има опция за по-ранно реализиране при събрани средства, би било още по-добре!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР