Асоциациите за защита на сексуалните труженички във Франция, засегнати от

...
Асоциациите за защита на сексуалните труженички във Франция, засегнати от
Коментари Харесай

Сексуалните труженички във Франция искат помощ от Макрон

Асоциациите за отбрана на половите труженички във Франция, наранени от „ изключителна финансова неустановеност “ заради рестриктивните мерки за придвижване, с цел да се предотврати разпространяването на ковид, приканиха президента Еманюел Макрон да сътвори незабавен фонд.
" Необходимо е да се сътвори фонд за незабавни случаи, който да разреши замяната на приходите по време на продължителността на ограниченията ", се споделя в писмо до френския държавен глава от Федерацията Червен чадър, което сплотява здравните общности на половите труженички.
Фондът ще бъде " единственото решение за попречване на поемането на опасности, свързани с осъществяването на полови услуги. Това е въпрос на публичното здраве ", се споделя още в писмото.
Тъй като не са в положение да работят, с цел да се преценяват с ограниченията за ограничение, проститутките следят спад на приходите им и са в " последна финансова неустановеност ", предизвестяват от асоциациите.
Сексуалните труженички, дребна част от които имат статут на независимо заети лица, не могат да изискат помощ от 1500 евро, обещана от страната на самонаетите лица, като отплата за спад в тяхната интензивност. Асоциациите се притесняват, че „ в кратковременен проект някои полови служащи измежду най-бедните, могат да сметнат, че са принудени да нарушават ограниченията, не поради наслаждение, а заради липса на занаят, тъй като това е въпрос на оцеляване “, гласи писмото до Макрон.
Кой печели от Закона за изключителното състояние - кредиторите или хората с задължения?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР