Асистент треньорът в Ливърпул Пепайн Лайндерс напусна своя пост в

...
Асистент треньорът в Ливърпул Пепайн Лайндерс напусна своя пост в
Коментари Харесай

Ливърпул загуби своя Пеп

Асистент треньорът в Ливърпул Пепайн Лайндерс напусна своя пост в клуба, с цел да застане отпред на холандския втородивизионен НЕК Ниймеген. Мениджърът на „ червените” Юрген Клоп засипа със суперлативи досегашния си асистент и призна, че се усеща печален от раздялата.

Според германеца в лицето на Лайндерс Ливърпул е изгубил „ топ наставник” и това няма по какъв начин да бъде друго, с изключение на тежък удар за тима.

„ Странна комбинация от страсти ме обзема, когато приказвам за раздялата с Пеп”, призна Клопо пред формалния уебсайт на Ливърпул. „ Първо и на първо място, аз съм печален, че изгубвам подобен значим член на треньорския ни щаб и подобен брилянтен човек от нашата група.”

„ В същото време доста се вълнувам за него, че той получи подобен късмет. Колкото и да се радвахме той да остане при нас, не можем да му пречим да грабне тази фантастична опция. Трудно е да пренебрегвам ролята на Пеп в нашата адаптация, той ни образова за същността на футболния живот в Англия и способства с хрумвания за напредъка и развиването на този тим”, добави Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР